Čarobna soba za indigo decu: kako da uredite sobu za bebu u boho stilu (FOTO)

Spoj prirodnog materijala, jednostavnih boja, cveća i motiva iz natprirodnog sveta - ovo je savršena boho soba za indigo dete!

Za indigo decu se veruje da su posebna, izrazito nadarena sa razvijenom intuicijom, a evo kako za takvu bebu urediti originalnu sobu u boho stilu, piše Lepa & srećna.

Boho stil koji je u modi postao trend kome mnogi nisu odoleli, sada se polako useljava u enterijer, pa i u dečije sobe. Na Instagramu je trend boho soba za bebu osvojio mnoge roditelje, a naročito kolevke od prirodnih materijala.

Indigo deca: stvarnost ili fantastika...

Krevetac ili kolevka od trske ili pruća glavni su pečat boho dečijih soba, na primer, kolevka sa crnim ručkama koja može da posluži kao nosiljka. U boho dečijoj sobi dominiraju bela, crna i bež nijansa, a samo poneki detalj u roze ili zelenoj boji razbija monotoniju. Među ukrasima na zidu i posteljini dominira hvatač snova, a nemoguće je zanemariti biljke među kojima je ona proglašena najpopularnijom u 21. veku - kaktus.

OVA MUZIKA SPREČAVA NEGATIVNU ENERGIJU U KUĆI: evo kako da očistite energetski tok u domu (VIDEO + FENG ŠUI)...

Ručni rad daje sobi posebnu čarolju, pa boho sobe ne mogu da se zamisle bez heklanih podnih prostirki i pletenih pokrivača. Među igračkama dominiraju one od prirodnih materijala,  kao što su drvene kocke i krpene lutke. Glavni motivi za ukras donose duh prirodnog (životinje, biljke) i natprirodnog, pa ćete često u ovakvoj dečijoj sobi videti vile, jednoroge, čarobnjake...

Moderni roditelji su zaboravili na zvezdice na plafonu koje osvetljavaju sobu, sada su pravi trend ukrasne lampe u tegli koje daju vrlo nežno i diskretno osvetljenje.

 

 

 

 

 

 

 

Објава коју дели babyletto (@babyletto) дана 10. Јун 2017. у 6:35 PDT

 

 

Објава коју дели Curated Nest (@curatednest) дана 7. Јун 2017. у 5:22 PDT

 

Објава коју дели Aida Robbins (@aidarobbins) дана 10. Јун 2017. у 3:08 PDT

 

 

Објава коју дели babyletto (@babyletto) дана 29. Мај 2017. у 10:05 PDT

 

Објава коју дели Marissa (@jax_and_kobes) дана 4. Јун 2017. у 6:43 PDT

 

 

 

 

Објава коју дели • Deni • (@deni_elizabeth) дана 25. Мај 2017. у 11:24 PDT

Izvor: Lepa & srećna

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.