Čarobna jesen u vašem dvorištu: 10 sjajnih i jednostavnih trikova koji će od vaše bašte napraviti mali raj (FOTO)

Kako da najbolje sredite dvorište tokom jeseni - mali trikovi koji će vašu baštu pretvoriti u jesenji rajski vrt...

Sa dolaskom jeseni inspiracija za uređenje bašte polako opada. Izbor raskošnih cvetnica je smanjen, a opalo lišće, vetar i kiša mogu ugroziti sve ono na čemu ste radili tokom jeseni.

Ali, nepovoljne vremenske prilike ne treba da budu izgovor koji će vas sputati u kreativnim idejama za uređenje bašte. Isto kao i ostala godišnja doba, jesen vam nudi fantastične mogućnosti da napravite od svoje bašte mali jesenji raj. Potrebno vam je samo malo mašte i inspiracija.

Od stvari koje već imate možete napraviti u bašti prava jesenja remek dela i oplemenite svoje dvorište.

5 feng šui načina da pročistite svoj dom od negativne energije: za 1 vam je potrebna pomorandža5 feng šui načina da pročistite svoj dom od negativne energije: za 1 vam je potrebna pomorandžaKako da oslobodite svoju kuću od negativne energije - 4 moćna feng šui saveta!

Predlažemo vam nekoliko ideja za dekoraciju i uređenje dvorišta tokom jeseni, a skoro u svakoj glavnu ulogu imaju bundeva i opalo lišće.

Od opalog lišća možete napraviti venac za ulazna vrata u kombinaciji sa cvećem. Takođe, možete izneti u baštuu staru drvenu stolicu, na njoj poređati sveće u teglama, bundeve, venčiće od opalog lišća i sušeno cveće.

Ako imate stepenište ispred kuće, onda po njemu poređajte bundeve u kombinaciji sa cvećem - rezultat će biti zadivljujuć.

Možete iskoristiti slamu za raznu dekoraciju ili izradu figura. Jedna od sjajnih ideja je da posadite cveće u drveno bure, stara kolica ili da od slomljene saksije napravite jedinstven aranžman (pogledajte video u nastavku).

Neke od najlepših jesenjih cvetrnica su hrizanteme, dalije, vresak, sedum i ukrasne trave, ali posebno se izdvajaju otporne i dekorativne sukulente koje možete iskoristiti na raznovrsne načine pri jesenjem uređenju bašte.

Pogledajte slike i pronađite ideju koja bi se savršeno uklopila u vaše dvorište ove jeseni! 

  

  

  

  

  

  

  

  

   

  

  

 

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.