Ako imate ove stvari u kući, očekuju vas sreća i novac: neverovatnan trik za privlačenje pozitivne energije

Da li ste nekad ušli u prostoriju i osetili talas neverovatno pozitivne energije? Takav efekat možete postići u svom domu uz nekoliko trikova...

Verovali ili ne, naučnici su dokazali da određene stvari u kući podižu raspoloženje, podstiču vas da se razvijate i razmišljate o uspehu, piše Lovesensa.

Neke stvari u domu smanjuju osećaj tenzije i sprečavaju nastanak negativne atmosfere.

Izbarite neki kutak u svom domu za stvari koje vam svakodnevno donose sreću.

1. Zeleni ili žuti zidovi - ove svetle nijanse podsećaju nas na radost i prirodu, a studija u Amsterdamu pokazala je da su osobe sa ovim bojama u domu bolje raspoložene. Ovo ne znači da celu kuću treba okrečiti u zeleno ili žuto, već okrečite na primer jedan ili dva zida u prostoriji u kojoj najviše boravite.

10 saveta za lako i brzo sređivanje kuće: ako ovo uradite, dom će uvek biti čist i uredan10 saveta za lako i brzo sređivanje kuće: ako ovo uradite, dom će uvek biti čist i uredanAko sanjate o tome da vam kuća uvek bude maksimalno sređena i uredna, a ne znate kako da izvedete ovu moćnu transformaciju,…

2. Sigurnosni sistem - iako vam izgleda bespotrebno, naučnici su dokazali da osobe koje u domu imaju alarme ili kamere, mirnije spavaju i žive.

3. Stvari koje imaju sentimentalnu vrednost - čajnik koji vam je baka poklonila, čestitka koju ste dobili od ćerke ili uspomena iz detinjstva. Sve stvari koje u vama bude uspomene odličan su način da oplemenite dom. Naučnici ističu da se osećamo srećnije i sigurnije kada nas okružuju predmeti za koje smo posebno vezani.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.