7 feng šui pravila za sređivanje kuhinje: ove stvari treba što pre da očistite da biste privukli sreću, zdravlje i obilje

Čišćenje kuhinje po feng šui pravilima - evo šta treba da uradite da bi se u vaš dom uselila pozitivna energija!

Veruje se da feng šui, drevna kineska veština življenja i uređenja prostora, može uneti ravnotežu i mir u naš život. Proverite kako morate da uredite kuhinju prema pravilima te veštine ako želite život pun uspeha, zdravlja, izobilja i sreće.

1. Izbacite iz kuhinje nepotrebne stvari. Rešite se svega što nikada ne koristite. Staro, oštećeno posuđe ili plastične činije i pokvareni kuhinjski aparati na vrhu su popisa stvari koje stvaraju nered u kuhinji, a uzročno-posledično i nered u vašem životu. Iz frižidera redovno bacajte namirnice kojima je istekao rok trajanja.

Ovo nikako ne smete da držite ispod kreveta: feng šui saveti za spavaću sobu u kojoj vlada pozitivna energijaOvo nikako ne smete da držite ispod kreveta: feng šui saveti za spavaću sobu u kojoj vlada pozitivna energijaFeng šui je veština uređenja prostora privlačenjem pozitivne životne sile chi kako bismo osigurali sreću svoje porodice, a evo…

2. Očistite šporet. Upravo on sadrži energiju prosperiteta i zato uvek mora biti čist, a sve ringle i rerna ispravne.

3. Oslobodite prostor na frižideru. Magneti, razglednice, leci od dostave, popisi stvari koje morate napraviti – nered na frižideru i svaki pogled na njega stvara previše stimulacije zbog koje se osećate rastreseno. Zbog toga posežete za hranom u frižideru čak i kada niste gladni. Skinite s frižidera sve ili ostavite samo par inspirativnih citata, a popise obaveza preselite na unutrašnjost vrata kuhinjskih elemenata.

OVA MUZIKA SPREČAVA NEGATIVNU ENERGIJU U KUĆI: evo kako da očistite energetski tok u domu (VIDEO + FENG ŠUI)OVA MUZIKA SPREČAVA NEGATIVNU ENERGIJU U KUĆI: evo kako da očistite energetski tok u domu (VIDEO + FENG ŠUI)Očistite energetski tok u kući muzikom i sprečite da u vašem domu zavlada negativna energija!

4. "Sakrijte" kantu za smeće. Ne držite je otvorenu i nemojte je smeštati unutar vidnog polja nego po mogućnosti ispod sudopera, u unutrašnjosti elementa ili u ostqavi. Otvorena kanta u vidokrugu priziva nered i "smeće" u vaš život.

5. Napunite činiju za voće. Ona simbolizuje uspeh i obilje, a držite je na očišćenom stolu ili bilo kojoj čistoj kuhinjskoj površini.

6. Pronađite mesta za biljke. Teglice sa začinima, cveće ili bilo koje druge biljke po vašoj želji dobrodošao su kuhinjski dodatak jer unose pozitivnu energiju u vašu svakodnevicu.

7. Ne izbegavajte boje. Što više boja, to bolje. Baš kao i biljke, boje su zadužene za unošenje i zadržavanje pozitivne energije u kuhinji, ali i u vašem životu.

Izvor: Zadovoljna

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.