6 stvari koje ne treba da imate u kući: feng šui - ove stvaru su magnet za negativnu energiju u domu

Feng šui - ove stvari nikako ne treba imati u domu!

Prema feng šuiju, nered je glavni krivac za energetske blokade, ali nije jedini. Sastavili smo spisak ostalih stvari koje verovatno imate kod kuće, a koje mogu sabotirati vaš trud u postizanju sreće, blagostanja i materijalnog bogatstva:

  1. Nemojte stavljati ogledalo na ulazu u svoj dom jer reflektirajući ulazna vrata odbija dobru energiju da uđe u vaš dom.
  2. Televizoru i drugim tehnološkim gadgetima nije mesto u spavaćoj sobi, a posebno pripazite na nered pod krevetom jer može ometati san.
  3. Kuhinja je već mesto koje obiluje elementom vatre, pa je tamo najbolje izbegavati crvenu boju. Previše vatre može iritirati ljude u kući i negativno uticati na vaše zdravlje.
  4. Umetnička dela i fotografije koje evociraju negativne emocije i uspomene, kao i slike koje su postavljene prenisko na zidu jer mogu spustiti chi energiju i uzrokovati depresiju i slična stanja.
  5. Slomljene, oštećene i pokvarene stvari - sve ono što zahteva popravku, a to uključuje i osušene biljke jer se uz njih i sami možete osećati "slomljeno" i "uvenulo".
U svakoj kući postoje ove FENG ŠUI greške: evo kako da ih brzo popravite i privučete dobru energijuU svakoj kući postoje ove FENG ŠUI greške: evo kako da ih brzo popravite i privučete dobru energijuEvo koje su feng šui greške nedopustive - ovo privlači lošu energiju u vaš dom!

Izvor: Sensa.hr

M.D.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.