5 feng šui načina da pročistite svoj dom od negativne energije: za 1 vam je potrebna pomorandža

Kako da oslobodite svoju kuću od negativne energije - 4 moćna feng šui saveta!

Prema Feng Šui učenju, pomorandže simbolizuju živahnu Yang energiju.

(1) Ova energija je svetla i aktivna, poput Sunca u podne. Zamislite da ljuštite pomorandžu i da osećate njen vedar i prijatan miris koji vam mami osmeh na licu. Kora pomorandže ima izuzetnu moć u "čišćenju" postora, odnosno oslobađanju istog od negativne energije. Kada smatrate da je vašem domu potrebno čišćenje, jednostavno oljuštite pomorandžu.

Savet je da u svom domu u činiji za voće držite devet svežih pomorandži i da svakog dana ogulite po jednu kako bi korak po korak eliminisali sve štetne činioce u datom prostoru. Svakako pomorandžu možete da pojedete a koru ostavite da miriše što je duže moguće.

U svakoj kući postoje ove FENG ŠUI greške: evo kako da ih brzo popravite i privučete dobru energijuU svakoj kući postoje ove FENG ŠUI greške: evo kako da ih brzo popravite i privučete dobru energijuEvo koje su feng šui greške nedopustive - ovo privlači lošu energiju u vaš dom!

Na koje načine još možete pročistiti svoj dom:

(2) METALNA ZVONA ILI POSUDE KOJE "PEVAJU"

Tibetanska metalna zvona (zvana Ting Sha), kao i posude za pevanje, tradicionalno predstavljaju alate koji se koriste u praksi meditacije. Vibracije koje stvaraju metalna zvona i ove posude izvrsne su za oslobađanje prostora od negativnih uticaja. Ovi zvuci mogu preseći ustajalu energiju poput mača i eliminisati je u prostoru. Preporuka je posedovanje kvalitetnijih zvona ili posuda, jer je samim tim njihova zvučna rezonanca bolja.

(3) PALJENJE BELE ŽALFIJA – SMUDGING

Paljenje biljaka spada među najpoznatije tehnike čišćenja prostora. Na tržištu postoji mnogo štapića koji se mogu koristiti u ove svrše i obezbediti domu pročišćenje i pozitivnu energiju. Biljka koja se može koristiti za ovaj rirual je bela žalfija koja ima prijatan miris i može se uoptrebiti kad god osetite da je to potrebno.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.