5 FENG ŠUI MITOVA: U ovo odmah prestanite da verujete

Otkrivamo ključ dobrog feng šuija, a u ove mitove odmah prestanite da verujete!

Od pojave feng šui metode pa sve do danas kreirani su brojni mitovi o tome koje stvari bi trebale da se koriste u savremenom domu a koje ne za prizivanje pozitivne energije.

Danas smo odlučili da razbijemo te mitove i pokažemo vam koliko ste možda bili na pogrešnom tragu. Ključ dobrog Feng Šuija je u pažnji i dobroj nameri. Treba da znate pre svega kako stvari funkcionišu u Feng Šui carstvu kako biste uspeli da ih primenite na vaš svakodnevni život.

Pročitajte još:

STAN OD 19 KVADRATA U KOJEM JE SMEŠTENO SVE ŠTO VAM TREBA: Pogledajte predivan mali dom koji je fantastično organizovan (VIDEO)

FENG ŠUI GREŠKA KOJU SVI PRAVIMO, A DONOSI LOŠU SREĆU U DOM: Evo gde nikako ne treba ostavljati cipele

3 DREVNA FENG ŠUI PRAVILA ZA VELIKU SREĆU U DOMU: Evo kako da u svojoj kući utemeljiti put ka zdravlju i obilju

1. VAŠ KREVET MORA BITI OKRENUT KA VAŠEM PRAVCU SREĆE ILI STE OSUĐENI NA PROPAST

Kod Feng Šuija uvek morate imati na umu praktičnost. Prva stvar na koju treba da obratite pažnju prilikom postavljanja kreveta u vašoj spavaćoj sobi, jeste da on bude u komandnom položaju. Ovakav položaj i vama daje najbolju poziciju u sobi. Ali pre svega treba da proverite da li vam data pozicija kreveta funkcionalno odgovara.

2. ULAZNA VRATA NA KUĆI MORAJU BITI CRVENA

Generalno gledano, crvena je povoljna boja u Feng Šuiju jer vam daje zaštitu i prosperitet. Međutim to ne znači da apsolutno morate vrata svog doma da ofarbate u crveno. Boje imaju različita značenja i efekte. Pojedinim ljudima bi mnogo više u životu mogla značiti energija koju mogu da prizovu neke druge boje, jer je zapravo sve stvar individualnosti.

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani!

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.