STAVITE OVE 3 STVARI U NOVČANIK I PRIVUCITE NOVAC: Feng šui savet za obilje

4 stvari koje prema feng šuiju treba da stavite u novčanik kako biste privukli obilje!

Prema feng šuiju i vastu principima postoje određene smernice za uređenje doma u cilju privlačenja novca i obilja, ali isto pažnje treba posvetiti i u izboru i sređivanju novčanika.

Feng šui stručnjaci ističu da u novčaniku ne treba držati stare račune ili račune koje tek treba da platite, istekle kartice, papiriće koje treba da bacite i beleške.

Pročitajte još:

FENG ŠUI - OVIH 5 BOJA U DOM DONOSE SREĆU, LJUBAV I BOGATSTVO: Svako treba da ih ima u svojoj kući

3 DREVNA FENG ŠUI PRAVILA ZA VELIKU SREĆU U DOMU: Evo kako da u svojoj kući utemeljiti put ka zdravlju i obilju

Pored stvari koje se ne preporučuje čuvati u novčaniku, postoje 4 stvari koje prema feng pui treba da stavite u novčanik kako biste privukli obilje:

1. Kristali

Prema verovanju kristali imaju moć da pojačaju vašu vizualizaciju i privuču dobru energiju, a određeni kristali su povezani i sa obiljem. Veruje se da kvarc, žad i citrin imajupozitivno dejtsvo na naše finansije. Izaberite jedan od ova tri kristala koji vam se najviše dopada i čuvajte ih u svom novčaniku.

2. Zrnca pirinča

U Kini je pirinač simbol dobrog života i obilja, pa pojedini feng šui stručnjaci preporučuju da stavite ova zrnca u svoj novčanik kao vid amajlije.

Feng šui saveti: kako prepoznati i lečiti otrovne strelice u domuFeng šui saveti: kako prepoznati i lečiti otrovne strelice u domuNajčešća manifestacija šar čija jesu tajne otrovne strelice, nevidljivi mlazovi energije koji negativno utiču na prostor i sve…

3. Srebrni novčić

Veruje se da srebrni novčić privlači sreću na više načina. U feng šuiju srebro je povezano sa jasnoćom, preciznošću i svežinom, ali je i simbol obilja, bogastva ili sklonost štednji.

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.