3 FENG ŠUI TRIKA ZA TERASU ZA PROLEĆE 2021. GODINE: Privucite sjajnu energiju i blagostanje!

Otkrivamo vam 3 jednostavna feng šui trika za uređenje terase - feng šui za pozitivnu energiju i blagostanje!

Terasa je tokom zime zapostavljen prostor, ali toko proleća se, u skladu sa celom prirodom, budi i predstavlja našu omiljenu oazu u domu sve do kasne jeseni.

Stručnjaci za feng šui ističu da ukoliko prostor uredite u skladu sa ovom praksom, možete privući mir i pozitivnu energiju. To se odnosi i na terasu. Ne morate potpuno adaptirati i preurediti balkon ili terasu, već kroz određenu dekoraciju možete postići feng šui efekat i privući blagostanje.

Pročitajte još:

Feng šui učitelji savetuju: ovim trikovima možete privući ljubav u svoj život

Tumačenje porodice po bojama

Otkrivamo vam 3 jednostavna feng šui trika za uređenje terase:

1. Magija 5 elemenata

Važno je da na terasi kombinujete sledećih 5 elemenata - voda, drvo, metal, zelja i vatra. Možete koristit detalje poput kamena, staviti akvarijum na terasu ili vazu punu vode sa cvećem, ali i ukrase od metala, drveta ili simbole koji vas podsećaju na vatru, poput mirišljavih sveća.

Očistite dom od negativne energije po feng šuiju uz pomoć pomorandžine koreOčistite dom od negativne energije po feng šuiju uz pomoć pomorandžine korePomorandže mogu odlično da posluže da očistite dom od negativne energije i oslobodite prostor u kojem provodite najviše vremena…

2. Ukrasite terasu biljkama i cvećem

U feng šuiju je jako bitan sklad u prirodi, kao i prirodni elementi. Posadite na svojoj terasi biljke, cveće, začine - koliko vam prostor dozvoljava. Kombinjte zelene biljke sa mirišljavim cvećem u opojnim nijansama. Na terasu takođe možete izneti sobne biljke koje mogu da se neguju i na terasi i podnose toplotu.

3. Boje i nepotrebne stvari

Očitite terasu od stvari koje vam više ne služe ili vm se ne dopadaju - reciklirajte ih ili donirajte. Od boja koristite boje koje vas podsećaju na prirodu - neka dominiraju zelena i boja drveta.

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.