9 slika čarobnog doma iz mašte: Nova godina i Božić u belom

Novogodišnja igra toplote i svetla pretvara ovu dekoraciju u pravu prazničnu bajku! Pogledajte dom Elle Claire, u kojem se Nova godina dočekuje u vintidž stilu...

Novogodišnja dekoracija uvek u dom unese toplotu, novi sjaj i probudi lepe emocije, Svaki kutak ispunjen je čarolijom koja u nama probudi maštu i vraća nas u detinjstvo kada je svaki ukras predstavljao veliki dar. Predstavljamo vam nezaboravnu i blistavu dekoraciju koja je osvetlila dom poput pravih zvezda!

Novogodišnja dekoracija koja je očarala Internet delo je jedne dame sa bloga Ella Claire. Inspirisana vintidž stilom ovakvu dekoraciju mogli ste samo da vidite u bajkama, jer zaista izgleda očaravajuće, piše Lovesensa.

Unikatna novogodišnja dekoracija za ljubitelje životinja: kako da napravite jednorog jelku od zimzelenih grančica (VIDEO)...

14_slika_carobnog_doma_iz_maste_nova_godina_i_bozic_u_belom006

Glavne boje dekoracije su crvena i bela, pa je i novogodišnja jelka u tim nijansama. Belu boju stvaraju jarke lampice koje u dekoraciji ostavljaju najveći efekat, a savršen kontrast beloj svetlosti jesu crvene ukrasne bobice i grančice.
Dekoracija je obojila ceo dom u belo, a prava čarolija počinje tek kada se ugase svetla i lampice osvetle ceo dom.

14_slika_carobnog_doma_iz_maste_nova_godina_i_bozic_u_belom001

Dekoracija je savršeno uklopljena u celokupan enterijer, od nameštaja do jastučića i ukrasnih detalja. Posebnu pažnju privlači srebrni svećnjak u vintidž stilu, kao staklene posude sa novogodišnjim kolačićima.

Ideja za novogodišnji ukras: evo kako da napravite jelkicu od papira (VIDEO)...

14_slika_carobnog_doma_iz_maste_nova_godina_i_bozic_u_belom010

Takođe, venčići na prozorima savršeno se uklapaju sa drugim ukrasima. Poseban pečat ostavljaju sveće koje su osvetlile prelep crtež na kome je prikazana majka sa detetom. Zaljubićete se i u prelepu dekoraciju kamina sa zimzelenim grančicama, svećama i čarapama za poklone.

14_slika_carobnog_doma_iz_maste_nova_godina_i_bozic_u_belom003

Ne sumnjamo da je ovo jedna od najlepših dekoracija porodične kuće koju ste do sada videli, pa vam predlažemo da probudite svoju maštu i kreativnost, pa da i vi začinite svoj dom novogodišnjom magijom.

14_slika_carobnog_doma_iz_maste_nova_godina_i_bozic_u_belom013

14_slika_carobnog_doma_iz_maste_nova_godina_i_bozic_u_belom005

14_slika_carobnog_doma_iz_maste_nova_godina_i_bozic_u_belom007

 

14_slika_carobnog_doma_iz_maste_nova_godina_i_bozic_u_belom004

14_slika_carobnog_doma_iz_maste_nova_godina_i_bozic_u_belom008

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.