10 moćnih amajlija koje treba da imate u kući: privlače najlepše stvari u vaš dom

Crvena boja u domu donosi sreću, a Fatimina ruka nas štiti od uroka!

Privucite dobru energiju i prosperitet, a istovremeno očistite kuću od loše energije jednostavnim čuvanjem 10 najmoćnijih amajlija!

Simboli slona

U budizmu i hinduizmu slona predstavlja mnoge lepe stvari, od majčinstva i plodnosti do sreće i mudrosti. Baš zato što ima puno značenja, veoma je važno gde ćete postaviti figuricu slona i kakvu. Na primer, slon sa podignutom surlom u dnevnoj sobi privlači sreću.

Tamjan

Mnogi ljudi pale tamjan kako bi ih njegov miris opustio, ali koristi se i za izbacivanje negativne energije. Veruje se da miris tamjana ima moć da neutrališe svaku vrstu negativnosti.

Jednu stvar nikako ne smete raditi u kući - donosi negativne energiju: 7 načina da zaštitite dom od loše srećeJednu stvar nikako ne smete raditi u kući - donosi negativne energiju: 7 načina da zaštitite dom od loše srećeSvaka izgovorena reč u vaš dom unosi dozu pozitivne ili negativne energija koja duboko ostavlja trag na vašim zidovima,…

Potkovica

Ovo je jedan od najstarijih simbola za sreću ikada. Pominjala se još u starim irskim legendama i bajkama, a postoje mnoga svedočenja da potkovica ima moć da odbije negativne sile i negativne ljude, i drži ih što dalje od vašeg doma. Klasični način da zaštitite kuću jeste da okačite gvozdenu potkovicu iznad ulaznih vrata.

Simboli kornjače

Omiljeni simbol feng šui stručnjaka upravo je kornjača. Jedan je od četiri nebeska zaštitnika u koje sledbenici feng šuija veruju, što ga čini veoma moćnim simbolom. Bilo da je oklop kornjače pravi ili je napravljen od veštačkih materijala, veruje se da je moćan čuvar doma i srećna amajlija ako se postavi u blizini ulaznih i zadnjih vrata.

Bambus

Kinesko sujeverje kaže da je bambus veoma važan simbol u svakoj kući, a broj štapova koje posedujete ima različita značenja. Na primer, ne treba gajiti niti nekome poklanjati 4 bambusa, jer se ovaj broj prema kineskoj numerologiji povezuje sa nesrećom, čak i smrću.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.