10 malih kutaka koje ćete poželeti u svojoj kući: evo kako da u domu napravite malu oazu za opuštanje (FOTO)

10 predivnih i malih kutaka za opuštanje u domu - Koji se vama najviše dopada?

Dom je mesto na kojem vaše najlepše priče počinju, vaši snovi se kreiraju, reči postaju dela, a ljubav se istinski rađa, piše Lovesensa.

On predstavlja vas i vi predstavljate njega - dom je ogledalo vaše duše, ličnosti, stava, želja i karaktera.

Zato je važno da svakom kutku u svom domu damo lični pečat, a naročito jednom delu - prostoru u kojem se opuštamo, prepuštamo mislima, meditiramo i sanjamo.

Svaki dom treba da poseduje prostor za negovanje duše. Mesto na kojem ćete se izolovati, razgovarati sa svojim unutrašnjim bićem, opustiti i maštati... Mesto koje će biti vaša oaza, skriveni kutak samo za vas... Mesto koje će vam pomoći da donesete najbolje odluke, bolje azumete sebe, otpustite negativne misli i emocije i povežete se sa sobom.

Prelep stan u beloj boji sa unikatnim detaljima: ovaj dom će vas inspirisati da napravite male promene u vašem stanu (FOTO)Prelep stan u beloj boji sa unikatnim detaljima: ovaj dom će vas inspirisati da napravite male promene u vašem stanu (FOTO)Ukoliko želite da vaš dom bude uređen praktično, lepo i jedinstveno, ovaj stan će vas definitivno inspirisati!

Kod onih koji meditiraju, to je najčešće kutak za meditaciju, ali to može biti bilo koji prostor koji vam donosi smirenost.

U nastavku teskta videćete fotografije različitih kutaka za opuštanje koje vas mogu inspirisati da nešto slično napravite u svom domu.

Neki od njih sadrže ljuljaške i platforme koje biste trebali da kupite ili napravite, a neke su satkane od malih detalja koji pružaju jedinstvenu notu smirenosti.

Za svoj kutak za opuštanje dovoljno je da poređate nekoliko omiljenih knjiga, obavezno unesete zelenilo kroz biljke, jer je opšte poznato da zelena boja smiruje, zapalite mirišljave sveće sa omiljenim mirisom, poređate figure za koje se veruje da privlače sreću, okačite na zid detalje u skladu sa bojama prirode i postavite fotografije koje bude lepe uspomene.

Važno je da u tom kutku imate jastuče, fotelju ili stolicu u kojoj možete udobno da se smestite. Mnogi u kutak za opuštanje stavljaju i ogledalo koje je savršen alat za suočavanje sa sopstvenim bićem i može pomoći prilikom meditacije, izgovaranja afirmacija ili za osvešćivanje svoje prave prirode.

Ukoliko ste u svom domu imate kutak za sebe i koji vam pomaže da se opustite i sanjate, pošaljite nam fotografije u Inbox Facebook stranice Novo iz Love Sensa i mi ćemo ih rado objaviti.

Pogledajte fotografije nekih od najlepših kutaka za opuštanje koji će vas sigurno inspirisati!

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.