Svaka blizanačka ljubavna veza ima ovih 5 faza: proverite da li vašeg partnera prati negativna karma

Svaka veza sa blizanačkom srodnom dušom ima 5 faza - prepoznajte da li ste prošli kroz neku od njih:

Svaka duša čezne za svojom blizanačkom srodnom dušom, a kada se pronađu, dogodi se vatrena ljubav u kojoj sve granice počinju da se brišu, piše Lovesensa.

Blizanačku srodnu dušu možemo sresti samo jednom u životu. Ta osoba predstavlja polovinu energije koja je identična našoj, a suprotne frekvencije. Kada se te dve duše spoje, nastaje savršen susret jina i janga.

Kako prepoznati blizanačku srodnu dušu: 7 faza ostvarenja bezuslovne ljubaviKako prepoznati blizanačku srodnu dušu: 7 faza ostvarenja bezuslovne ljubaviBlizanačka srodna duša je samo jedna u životu, polovina energetski identična našoj. Iste energije suprotne frekvencije, koje pri…

Pogrešno je misliti da veza sa blizanačkom dušom predstavlja savršenu i bezgrešnu ljubav. Ovaj odnos takođe ima uspone i padove, ali svaki neuspeh može biti bolniji i burniji u odnosu na standardne odnose.

Svaka veza sa blizanačkom srodnom dušom ima 5 faza - prepoznajte da li ste prošli kroz neku od njih:

Prva faza - Priprema

Dešava se kada osvestite postojanje svoje blizanačke srodne duše. To su osećaji koje donosi karmička veza. U ovakvim vezama osećate se snažno, ispunjeno, ali i slomljeno.

Prva faza podrazumeva traženje blizanačke srodne duše. Moguće je da dobijete njene signale u snovima ili mašti, da osećate njenu energiju, ali da još uvek fizički nije prisutna.

Druga faza - Susret

U ovoj fazi napokon upoznajete svoju blizanačku srodnu dušu. Nesigurnoi ste na početku, ali započinjete vezu sa njom i tada se dešava ta magična energetska konekcija.

Osećate se posebno zbog pove osobe, duhovno rastete i kreirate vezu koja izgleda kao čisto savršenstvo. Dok delite uspomene iz prošlosti sa svojom blizanačkom srodnom dušom, energije prošlosti i sadašnjosti se razmenjuju između vašimh duša. Vi ste to jedinstvo. Vi ste zajedno jing i jang...

Treća faza - Karmički ples

U vezi ste sa blizanačkom srodnom dušom, ali polako počinje da se javlja negativnost. POčinjete da imate sve češće konflikte i jedno u drugom primećujete samo negativne strane. U ovoj fazi događa se raspodela uloga koja je karakteristična za odnos sa blizanačkom dušom.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.