Predavanje budističkog sveštnika na Filozofskom fakultetu u Beogradu: "Kako poboljšati koncentraciju i meditacija"

Budistički sveštenik Pasura Dantamano govoriće ispred svog projekta Peace Revolution, posetioci će imati priliku da čuju nešto više o meditaciji i postizanju unutrašnjeg mira.

Budistički sveštenik LP Pasura sa Tajlanda održaće 13. decembra 2016. godine predavanje "Kako poboljšati koncentraciju i meditacija" studentima u 20 časova u Amfiteatru Filozofskog fakulteta u Beogradu.

LP Pasura Dantamano se bavi meditacijom već 25 godina, a inače je 10 godina budistički sveštenik i učitelj meditacije u najvećem budističkom hramu Dhammakaya temple u Bangkoku na Tajlandu. Dolazi ispred njihovog projekta Peace Revolution koji se zalaže za koncepciju da je mir u svetu moguć ako svako krene prvo da radi na sebi, da pronađe svoj unutrašnji mir, pa onda da taj mir širi u svojoj porodici, komšiluku, zajednici. Način na koji se postiže unutrašnji mir je preko meditacije.

LP Pasura ima završene osnovne studije prava i master studije iz međunarodnih odnosa. Kao učitelj meditacije gostovao je u celom svetu, Evropi, Aziji, Severnoj i Južnoj Americi, Africi.

Veoma je društven i otvoren za sva pitanja.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.