Poznata ljubavna meditacija: privlači ljubav na svim nivoima

Cilj ove meditacije je otvaranje za ljubav i uklanjanje briga i blokada!

Budisti i taoisti vekovima su praktikovali ljubavnu meditaciju nazivanu metta bhavana. Verovali su da im ova vrsta meditacije pomaže da uspostave harmoniju sa univerzalnim tokovima energije, koja je poznata pod imenom ći.

Zapravo, ova vrsta meditacije pomoći će vam da razvijete saosećanje, uvežbate ono što se danas popularno naziva majndfulnesom, ali i da se oslobodite negativnog razmišljanja.

Cilj ove meditacije nije dobijanje nečeg zauzvrat već razvijanje brige i nežnosti, kako bismo se otvorili za ljubav na svim nivoima i razbili svoje unutrašnje i spoljašnje barijere i blokade.

Meditacija koja privlači energiju OBILJA: ovu vežbu uradite svakog dana pred spavanjeMeditacija koja privlači energiju OBILJA: ovu vežbu uradite svakog dana pred spavanjeČarobna vežba koja privlači energiju novca u vaš život!

Nakon izvesnog vremena provedenog meditirajući možete da uključite i vizuelizaciju. Udobno se smestite i fokusirajte pažnju na solarni pleksus.

Dišite duboko i usmerite pažnju na senazacije koje dolaze iz predela srčane čakre, prepoznajući mentalne bolkade, osećaje samopoštovanje, nezadovoljstva sobom, utrnulosti itd.

Dok to radite ponavljajte afirmativne fraze, a nakon toga te fraze preusmerite mislima na osobu koja vam znači da biste na ih na kraju usmerili ka osobi sa kojom imate konflikt.

Ove vežbe pomoći će vam da razvijete saosećanje i razumevanje.

Ako zamislite želju na pravi način, ona će se zaista ostvariti: evo kako da pošaljete želje Univerzumu (zakon privlačenja)Ako zamislite želju na pravi način, ona će se zaista ostvariti: evo kako da pošaljete želje Univerzumu (zakon privlačenja)Kako se šalju želje Univerzumu - privucite ostvarenje!

Izvor: Sensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.

13/06/2020 Sandra Pusica
Pozdrav svim gradanima Hrvatske i šire. Moje ime je gospoda Sandra Pusica. Ovdje sam da dam opipljiva svjedocanstva o tome kako sam dobila zajam od 150,000 eura od pouzdanog zajmodavca zvanog gospoda Dora Wealth da ona daje zajam s kamatnom stopom od 2% ona daje sve vrste kredita poput osobnih zajmova, dugorocnih zajmova,poslovni zajam i kratkorocni zajam itd. Ako ste zainteresirani za dobivanje zajma, sigurno se možete obratiti njime izravnom e-mailom na: dorabogatstvofinancijskoulaga@yahoo.com Hvala vam na vašem vremenu dok citate.