Ova 3 pitanja otvaraju treću čakru: čudesna vežba za samopouzdanje i unutrašnju moć

Svakog dana odgovorite na ova 3 pitanja i aktivirajte treću čakru!

Uvek je dobro vreme da zakoračimo u još veću svesnost. Tu ćemo svest dobiti upravo vežbanjem treće čakre i svakodnevnim postavljanjem tri pitanja koja će je aktivirati.

Kako da uklonite stres i energetske blokade samo jednim dodirom: stavite dva prsta na čelo i isprobajte čudesnu antistres tehniku

Ova će svest osvetliti sve vaše buduće planove. Sunčev energetski centar je treći na nivou ljudske fiziologije i nalazi se u predelu solarnog pleksusa. Njegova je uloga da osobi omogući svest o Jastvu i tako probudi osećaj unutrašnje snage, volje koja pokreće osobu i omogućava joj da se hrabro suoči sa svim izazovima. Iz trećeg centra razvija se unutrašnja vatra, pa osoba postaje velikodušna, topla, vesela i srdačna, puna snage i života, sja i obasjava sve oko sebe.

Svaka osoba u sebi poseduje potencijal svesti, a on počinje potragom za vlastitim identitetom i posebnošću. Ova potraga vodi dubljem povezivanju sa sobom, a donosi i isceljenje samopouzdanja koje nastaje kada samopoštovanje pronađemo na dubljem mestu. Tada dolazi do prelaza sa novoa spoljne moći na nivo unutrašnje moći.

Meditacija za buđenje energije u čakrama: duhovni učitelj Osho uči nas kako da dišemo kroz čakre (VIDEO)

Evo jednostavnog načina da uz male korake i igru aktiviramo svoju treću čakru. U sedećih 28 dana svakodnevno izdvojite 5 minuta i u svoj sunčev dnevnik zapišite odgovore na sledeća 3 pitanja:

1. Ko sam ja?

2. Po čemu sam to poseban/na i jedinstven/a?

3. Kako mogu obasjati sve oko sebe?

Izvor: Sensa.hr

Lea Imširagić

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.