Nobična meditacija Anđelina Džoli: ovako se glumica bori protiv svakodnevnog stresa

Meditacija je lek za našu dušu, a evo šta je najlepši meditativni trenutak za glumicu Anđelinu Džoli!

Stanje svesnog prisustva, kada smo oslobođeni od stresa i opterećujućih misli najbolje se postiže meditacijom, a toj tehnici su verne i mnoge poznate ličnosti, piše Lovesensa.

Ričard Gir se još u mladosti priklonio budizmu i često je voleo da razgovara sa Dalaj Lamom. Takođe, Džulija Roberts je nekoliko puta naglasila da uživa u meditiranju sa porodicom, kao i Nikol Kidman koja je istakla da njenu dušu leči svakodnevna transcendentalna meditacija.

Stavite levi dlan na srce i dišite duboko: već danas probajte ovu moćnu meditaciju i odmah ćete osetiti promenuStavite levi dlan na srce i dišite duboko: već danas probajte ovu moćnu meditaciju i odmah ćete osetiti promenuOva jednostavna meditacija će vam sigurno pomoći da osetite kako vas napusta stres.

Bez obzira da li ste skloni klasičnim vidovima meditacije ili sami kreirate svoju meditaciju kroz različite trenutke opuštanja, ovaj čin je svakako vredan pažnje u brzom svetu i životu punom izazova.

Tako je glumica Anđelina Džoli pronašla savršeni način za opuštanje koji naziva ličnom meditacijom. Njen pristup se razlikuje od klasičnih vidova meditacije, ali ona ističe da se ovako najbolje opušta i čisti dušu od neprijatnih osećanja.

"Moja meditacija izgleda tako što sa decom sedim na podu i sat vremena bojimo u tišini ili skačemo na trambolini. Radite ono što volite, što vas čini srećnima i opušta vas i to će biti savršen meditativni trenutak za vas," izjavila je Anđelina Džoli.

Meditacija koja pomaže u stresnim i teškim trenucima: kako da se povežete sa energijom ljubaviMeditacija koja pomaže u stresnim i teškim trenucima: kako da se povežete sa energijom ljubaviDržite svoje srce otvoreno, bez obzira na ono što vam dolazi u život i ne zaboravite osetiti saosećanje i prema sebi i prema…

Meditacija je tehnika koja pomaže da uživate u sadašnjem trenutku, oslobađa vas stresa i pruža utočište od teških misli.

Ukoliko ne praktikujete tradicionalne vidove meditacije, svakog dana stvorite za sebe jedan meditativan trenutak i telo i duša biće vam zahvalni.

Izvor: Lovesensa

T.A.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.