Nikol Kidman - kako sam uspela da pobedim stres: svakog dana radite ovo 20 minuta i bićete srećni

Nikol Kidman - tajna moje sreće i pozitivne energije krije se u transcedentalnoj meditaciji!

Kao slavna svetska glumica Nikol Kidman se u toku dana suočava sa brojnim stresnim situacijama, ali jedna moćna vežba pomogla joj je da se odbrani od stresa i sačuva pozitivan stav, piše Lovesensa.

Glumica je nedavno objavila nešto što mnogi nisu o njoj znali, a baš to joj je pomoglo da se izbori sa životnim izazovima - TRANSCENDENTALNA MEDITACIJA.

Lekovita meditacija za žene u menopauzi: 3 načina da se oslobodite stresa, tuge i nervozeLekovita meditacija za žene u menopauzi: 3 načina da se oslobodite stresa, tuge i nervozeSavršene jednostavne meditacije za žene u menopauzi - evo kako da se za samo nekoliko minuta dnevno oslobodite stresa!

"Volim da meditiram, a naročito mi prija transcendentalna meditacija. Počela sam da meditiram još kad sam imala oko 20 godina i razumem sve benefite koje možeš da dobiješ svakodnevnim meditiranjem. Trudim se da svakog dana meditiram, obično oko 20 do 30 minuta. Koristim i aplikaciju za meditiranje koja ima tajmer, ali i mapu na kojoj pokazuje gde se nalaze ljudi koji meditiraju u istom trenutku kao i vi," rekla je glumica.

"Transcendentalna meditacija je jednostavna, prirodna i nenaporna tehnika dubokog odmora. Uči se jednom, a koristi ceo život. Veliki korak napred prema unutrašnjem miru, zdravlju, uspehu i sreći," objasnila je joga instruktorka Maja Popov.

Starosno doba nije ograničenje za učenje transcedentalne meditacija. Njene dobrobiti mogu da osete i deca od 3 godine i stare osobe od 103 godine.

3 saveta za pravilnu meditaciju3 saveta za pravilnu meditacijuMeditacija mnogima predstavlja izazov, posebno početnicima kojima u umu prevlađuje konstantna buka misli. Opustiti se znači, u…

Više od 600 naučno-istraživačkih studija sprovedenih u proteklih 30 godina na 160 nezavisnih istraživačkih institucija pokazalo da upravo transcedentalna meditacija pozitivno utiče na duh, telo, ponašanje i okruženje.

Pored Nikol Kidman, mnoge druge poznate ličnosti izjavile su kako praktikuju meditaciju, kao što su Madona, Elen Dedženeris, Opra Vinfri, Liv Tajler, Džulija Roberts...

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.