Naučite da opuštate stomak: kako prolaz energije kroz trbuh utiče na zdravlje, seks, trudnoću i porođaj

Zašto se formiraju blokovi u području stomaka i kako da ih razrešite...

Od malena su nas učili da treba da „uvučemo" stomak, da ga držimo čvrstim, ali čemu to vodi?

Za mnoge žene stomak je zatvoreni deo tela, ali on se steže, sakriva, jer je savremena kultura "ubedila" žene da stomak treba da bude kao kod muškaraca, sa pločicama, pljosnat, jak, onda je "lep". Često je područje stomaka ispod pupka zaključana zona gde se sakupilo puno koječega, pa kada se počinje raditi sa energijom na tom području - otkriva se toliko toga i kroz strahove, ljutnju, proživljene emocije dolazimo do potpunog opuštanja i dubokog mira!

Mi malo znamo o tom važnom području ženskog tela, pa često štetimo svom ženskom zdravlju pod uticajem reklama i stereotipa.

Stomak je naš drugi mozak. Poslušajte šta vam govori!

Stomak u prevodu sa mnogih jezika znači „život", a i stvarno - svako od nas počeo je svoj životni put u utrobi, stomaku svoje majke. Za žene, stomak nije samo područje na telu - to je mesto moći, izvor njihovog bogatstva i energije, mesto stvaranja života (samo zamislite to).

U stomaku (područje ispod pupka gde se nalazi materica i reproduktivni organi), žena sakuplja energiju, njena osnovna snaga se nalazi tamo. Energetski je žena stvorena poput posude, njena glavna energija dolazi iz zemlje i skuplja se u stomaku.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.