Meditacija za vreme punog Meseca: kako da vam možna mesečeva svetlost ispuni želju za budućnost

Meditiranje tokom punog Meseca moćan je način da se iskoristi velika energetska snaga mesečeve svetlosti.

Ljudi su vekovima živeli u skladu sa energijama i promenama u kosmosu, a praktikovanje takvog života u sadašnjem vremenu pruža osećaj prizemljenja i sinegrije sa prirodom, piše Lovesensa.

Dok je mlad Mesec vreme za postavljanje namera za budućnost i pokretanje novih projekata, pun Mesec je period kulminacije i ubiranja plodova. Kada je Mesec potpuno pun, to je duhovni i energetski vrhunac svega što ste započeli.

Lujza Hej: Moćna meditacija od 5 minuta koja otvara srceLujza Hej: Moćna meditacija od 5 minuta koja otvara srceZa sve one koji žele da počnu da meditiraju: slavna Lujza Hej daje savet o tome kako da to učinite...

Kako se Mesec puni svetlošću, naša energija se gradi i mi skupljamo informacije. Sa druge strane, kako Mesec opada, a svetlost počinje da se smanjuje, počinjemo da se oslobađamo svih stvari koje nam više ne pomažu da ispunimo svoju svrhu.

Četiri do šest puta godišnje događaju se pomračenja Meseca. Pomračenja su uzročnici promena i rasta, što često izaziva iznenadne prekretnice u našim životima. Gde smo odugovlačili ili izbegavali odluku? Pomračenja će to otkriti i mogu nas podstaći da rešimo mnoge stvari. Energija pomračenja može da ima uticaj nekoliko meseci!

Meditiranje tokom punog Meseca moćan je način da se iskoristi velika energetska snaga mesečeve svetlosti.

Jutarnja meditacija: 5 minuta za miran dan (uprkos svemu)Jutarnja meditacija: 5 minuta za miran dan (uprkos svemu)Jutarnja meditacija nam pomaže da pronađemo unutrašnji mir, da dotaknemo mesto iz kog izvire sva naša snaga...

Meditacija tokom punog Meseca može biti šansa da ostvarite unutrašnji mir i privučete dobre energetske vibracije:

  • Udobno sedite u prostoriju sa prozorom sa kojeg se jasno vidi pun Mesec ili meditirajte napolju na direktnoj mesečevoj svetlosti ako vam to vremenski uslovi dozvoljavaju.
  • Zatvorite oči i osetite kako Mesečeva svetlost ispunjava prostoriju i vaše telo.
  • Usredsredite se na dah. Duboko udahnite i izdahnite.
  • Pokušajte da se oslobodite misli. Potrebna vam je samo jedna misao, a to je namera koju želite da ostvarite u svojoj bliskoj budućnosti.
  • Vizualizujte svoju nameru i probudite u sebi osećanja koja bi se javila da je namera/želja ispunjena.
  • Potom zamislite da mesečina obasjava i pročišćava vaše telo, um i duh.
  • Polako otvorite oči i vratite svest o mestu i vremenu.
  • Ponovite meditaciju onoliko puta koliko želite sve dok traje energija punog Meseca.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.