Mantra za materijalno i duhovno bogatstvo: mistične reči koje privlače energiju obilja (VIDEO)

Mantra "Brzeee" - veruje se da uklanja svest siromaštva i donosi bogatstvo u svim oblicima.

Mantre su pojedinačni zvukovi, kratke fraze ili duži stihovi koji se ponavljaju radi njihove duhovne ili psihološke moći za preobražavanje situacije ili postizanje određene svrhe. Neke mantre nemaju direktan prevod, već se vrednuju zbog njihove zvučne vibracije i simbolike.

Brzee mantra, koja kada se redovno recituje, čoveku donosi duhovno i materijalno bogatstvo u život, može se recitovati na dva načina: “Om brzee namaha” ili samo "Brzee" i to 108 puta u jednom recitovanju.

Ovu mantru otkrio je Swami Brahmarishi Vishwamitra, jedan od najcenjenijih mudraca drevne Indije. Iako nema određeno značenje, mantra "Om brzee namaha" (izgovara se: Om brziiii namaha), ovo je simbolično značenje svake od te tri reči:

Mantre za buđenje čakri: kako instinkti utiču na naše energetske centreMantre za buđenje čakri: kako instinkti utiču na naše energetske centreSvaki energetski centar ima svoju osnovnu vibraciju koju možemo indukovati izgovaranjem određenih reči. Te reči bi trebalo da…

Om (Aum) - je primordijalni zvuk svemira za koji se smatra da je vibracija iz koje je stvoren svemir. Gotovo sve druge mantre počinju zvukom Om, a može se recituje i samostalno.

Brzee – veruje se da uklanja svest siromaštva i donosi bogatstvo u svim oblicima. Predstavlja preobražavajući moć uma, jer se smatra, ako se um fokusira na obilje, ono će se i manifestovati.

Namaha – pozdrav koji je takođe završetak mnogih mantri. Prevodi se na različite načine među kojima su: "Klanjam ti se", "Nisam ja", "Ne radi se o meni", "Pozdravljam boga u tebi".

Izvor: Sensa.hr

Pripremila Snježana Krčmar

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.