Mantra koja privlači veliku sreću i iznenadno bogatstvo: treba da je izgovrate 21 dan

21 dan za ostvarenje želje - evo koja mantra privlači sreću i novac!

Kada meditirate, možete koristitit mantre koje privlače sreću, obilje i utiču na vašu sudbinu, piše Lovesensa. Večina njih su hinduističke mantre.

U Indiji mantre se koriste u različite svrhe, a mnogi Indijci veruju da se izgovaranjem kombinacije određenih reči i zvukova povezuju sa božanskom energijom.

Postoji bezbroj različitih mantri, čak možete i kreirati sopstvenu ličnu mantru, a najviše se koriste "Shabar" mantre.

Mantra koja je dugo čuvana u tajnosti: poslušajte čudesnu mantru za unutrašnji mir i pozitivne promene (VIDEO)Mantra koja je dugo čuvana u tajnosti: poslušajte čudesnu mantru za unutrašnji mir i pozitivne promene (VIDEO)Čudesna mantra za duhovni mir i pozitivnu transformaciju! Veruje se da je dugo čuvana u tajnosti, ali mnogi su je koristili kada…

Shabar mantra je tip mantre (molitve) koji je zastupljen u ruralnim delovima Indije. Smatra se da su ove mantre napoisali "Devet svetaca" u hinduističkoj religiji.

U indijskoj mitologiji ističe se da recitacija ovih mantri utiče na različite aspekte života. Za razliku od drugih vrsta mantri (poput vedskih mantra), Shabar mantre može koristiti bilo ko, bez obzira na svoje iskustvo i duhovno stanje.

Jedan primer Shabar mantre je sledeća mantra koja se koristi za privlačenje sreće. Too je mantra Shabar Sadhana (Sadhana znači "način ostvarenja nečega").

Ovo treba da uradite ako ste pod stresom: mantra za opuštanje i zaboravljanje brigaOvo treba da uradite ako ste pod stresom: mantra za opuštanje i zaboravljanje brigaOvu tehniku možete raditi na svakom mestu u bilo koje vreme, a osmeh će se iznenada pojavii na licu!

Mantra glasi ovako - Om Hremm Kleem Namah Dhvah Dhavi.

Veruje se da mantra treba da bude recitovana 100 000 puta u toku 21 dana.

Postoji legenda da ova mantra donosi veliku sreću i neočekivano i iznenadno bogatstvo.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.