Lujza Hej - isceljujuće afirmacije protiv bolesti: pozitivne reči koje podstiču lečenje tela i duše

2 isceljujuće afirmacije Lujze Hej - izgovarajte ih svakog dana!

U svojoj knjizi "Kako isceliti duh i telo" Lujza Hej navela je niz afirmacija koje pomažu u stvaranju pozitivnih uverenja koja potom blagotvorno deluju na telesno zdravlje. Među njima je i afirmacija za infekcije.

Louise Hay bila je osnivačica pokreta samopomoći i začetnica ideje da čovek može pozitivnim stavom i mislima menjati svoju stvarnost.

U skladu s tim, stanje našeg duha odgovorno je za nastanak telesnih oboljenja, kao i za sve negativnosti koje nam se događaju u životu. Time se bavi i psihosomatika, smer u medicini i psihologiji koji proučava uticaj psiholoških činioca na pojavu i tok somatskih (telesnih) bolesti.

Lujza Hej - 100 najboljih afirmacija: reči koje donose pozitivnu budućnost punu ljubavi i obiljaLujza Hej - 100 najboljih afirmacija: reči koje donose pozitivnu budućnost punu ljubavi i obiljaNajlepše i najbolje afirmacije Lujze Hej - evo koje reči treba da ponavljate svakog dana!

Takozvanu new age teoriju, da je uzrok velike većine problema zapravo u našem umu, mislima, u današnje vreme potvrđuje i kvantna fizika koja kaže da je sve što postoji u svemiru ista energija različitog stepena gustine. Ako je tako, onda je zaista svaka naša misao određeni oblik energije.

Ako bi se celokupno učenje Lujze Hej moglo svesti na jednu poruku, ona bi bila: Želite li biti zdravi, razmišljajte pozitivno.

Razmišljajte o onome što želite privući, a ne o onome što želite izbeći i vaša će podsvest prihvatiti ono u šta verujete.

Afirmacije iz knjige Lujze Hej "Kako isceliti duh i telo":

Poremećaj: Infekcija
Verovatni uzrok: Strah. Bes. Nervoza.
Afirmacija: Mirna sam i usredsređena.

Poremećaj: Influenca (grip)

Verovatni uzrok: Reagovanje na masovne negativnosti i uverenja. Strah. Čitanje statističkih podataka.

Afirmacija: Ja sam izvan masovnih predrasuda i izvan kalendara. Oslobođena sam svih negativnih uticaja okruženja.

Ove reči sprečavaju bolest da napadne telo: izgovorite 10 čudesnih afirmacije za zdravlje i isceljenjeOve reči sprečavaju bolest da napadne telo: izgovorite 10 čudesnih afirmacije za zdravlje i isceljenjeŽivot je sjajan. Moj je imuni sistem snažan i pobeđuje sve bolesti koje ga pokušaju napasti. Jedem hranu koja moje telo snadbeva…

Izvor: Sensa.hr

Pripremila Snježana Krčmar

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.