KRATKA MEDITACIJA ZA ZDRAVLJE: 10 minuta svakog jutra - za isceljenje duše i tela

Kratka meditacija za zdravlje i isceljenje - svakog dan, samo 10 minuta!

Lepota i jednostavnost meditacije je u tome što vam nije potrebna nikakva oprema. Sve što je potrebno je miran i tih prostor i nekoliko minuta svakog dana. Počnite sa 10 minuta, ili čak 5 minuta dva puta dnevno, piše Lovesensa. Poželjno je da meditirate u isto vreme svakog jutra. Tako ćete lako uspostaviti naviku, baš kao što je pranje zuba ili jutarnje umivanje.

Specifičnosti vaše prakse zavisiće od vrste meditacije koju izaberete, ali evo nekoliko opštih smernica za početak:

Odredite mesto za meditaciju na kojem ćete izgraditi poseban osećaj, olakšavajući brži dolazak u meditativno stanje. Okružite mesto za meditaciju svećama, cvećem, tamjanom ili bilo kojim predmetom koji možete da upotrebite za fokusiranje svoje vežbe (kao što je fotografija, kristal ili religijski simbol).

Lujza Hej - isceljujuće afirmacije protiv bolesti: pozitivne reči koje podstiču lečenje tela i dušeLujza Hej - isceljujuće afirmacije protiv bolesti: pozitivne reči koje podstiču lečenje tela i duše2 isceljujuće afirmacije Lujze Hej - izgovarajte ih svakog dana!

Udobno sedite u stolicu, fotelju ili na pod. Preporučuje se položaj lotusa, ali zauzmite pozu koja vašem telu najviše prija.

Zatvorite oči ili usmerite pogled prema objektu koji ste izabrali.

Dišite polako, duboko i lagano.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.