Kako za 5 minuta očistiti auru od negativne energije: ovo treba da uradite svaku noć pred spavanje

Meditacija koja pomaže da očistite auru pred spavanje, lakše zaspite i probudite se puni pozitivne energije!

Nakon što završite sa higijenom pred spavanje i ritualima koji donose čestoću i zdravlje, ne zaboravite da se posvetite i energetskom čišćenju, piše Lovesensa.

Higijena duše i energije jednako je važna, jer ukoliko pred spavanje uspete iz aure da izbacite negativne elemente koji su se nakupili u prethodih 24 časa, lepše ćete zaspati, probudićete se odmorni i bićete spremni za izazove koji vas očekuju narednog dana.

3 moćne mindfulness vežbe koje morate da probate: oslobodite se misli koje vas uznemiravaju3 moćne mindfulness vežbe koje morate da probate: oslobodite se misli koje vas uznemiravajuNežno vraćanje pažnje na sadašnji trenutak, na dah, telo ili osećaje koji upravo struje našom unutrašnjošću svrha je…

Baš kao što je neophodno očistiti telo, tako postoji potreba i za čišćenjem aure. U energetskom polju se tokom dana skupljanju i pozitivne i negativne energetske vibracije koje nam prenose ljudi koje srećemo, različita mesta i situacije.

Ova tehnika od 5 minuta pomaže da očistimo auru, budemo energetski zdravi, osećamo se sveže, pozitivno i privlačimo unutrašnji mir.

Tehnika se izvodi u 5 sledećih koraka:

1. Zažmurite i pet puta duboko udahnite kroz nos, a zatim izdahnite kroz usta.

2. Vizualizujte kako vas okružuje prelepo svetlo ili jedna boja (preporučuje se ljubičasta). Zamislite da se ta svetlost kreće po vašem telu, kako počinje od temena glave i spušta se sve do stopala. Ovu svetlu energiju počinje da oseća svaka ćelija i organ.

3. Zamislite kako otpuštate nakupljenu negativnu energiju i vizualizujte udicu koja iz vas izvlači sve misli i osećanja koja čine da se osećate anksiozno, tužno, ljuto ili nervozno.

4. Vizualizujte i osetite kako predivna svetlost čisti vašu energiju od svega što vas uznemirava.

Stavite dlan na bolno mesto: ova jednostavna meditacija ublažava bolove i isceljuje teloStavite dlan na bolno mesto: ova jednostavna meditacija ublažava bolove i isceljuje teloSamoisceljujuća meditacija uveriće vas u moć koju vaš um ima nad telom - evo kako se osloboditi bolova!

5. Ukoliko se niste dovoljno opustili, zamislite neku drugu boju (na primer belu) ili drugačiju svetlost kako se spušta od glave do vrhova prstiju na nogama. Držite zatvorene oči i osetićete kako se vaše telo oslobađa "težine" i postajete spremni da utonete u san.

Nakon što se probudite osetićete kako i spolja i iznutra zračite pozitivnom energijiom. Preporučuje se da svake noći uradite ovu meditaciju čišćenja aure i tako dopustite unutrašnjem miru da ispuni vašu dušu.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.