Kako da vas drugi vide u najboljem i najlepšem svetlu: ova tehnika unapređuje vaše unutrašnje biće

Ukoliko ne budete slušali svoja osećanja, ni drugi ih neće slušati.

Fizički svet je naša kreacija: svako od nas kreira svoju verziju sveta, svoju stvarnost, svoja jedinstvena životna iskustva.

Svoj život stvaramo u hodu; stoga nam naša iskustva i potrebe daju trenutni odraz i sliku onoga što jesmo. U stvari, spoljašnji svet jeste jedno ogromno ogledalo koje jasno i tačno oslikava naš duh i našu formu. Kada naučimo kako da vidimo i protumačimo taj odraz, imaćemo sjajno oruđe.

Najteži deo korišćenja procesa ogledala jeste naučiti da tumačite odraz koji sagledate. Kada primite poruku, ali niste potpuno sigurni šta ona znači, kako ćete to otkriti?

Neće vam pomoći analiza i razmišljanje racionalnim umom. Mnogo je delotvornije obratiti se svom unutrašnjem biću i zatražiti pomoć Univerzuma.

Kod kojih problema pomaže meditacija: univerzalan kosmički lek za duši i teloKod kojih problema pomaže meditacija: univerzalan kosmički lek za duši i teloUniverzalna i drevna praksa meditacije pomoći će vam da upoznate sebe i ostvarite ispunjeniji život.

Jednostavno sedite i smirite se, nekoliko puta duboko udahnite vazduh i usresredite pažnju ka unutra - ka mudrom biću u vama koje je u dodiru sa mudrošću Univerzuma. Zatražite od svog bića da vas usmeri ili da vam pomogne da shvatite poruku. Kada dođete u dodir sa svojom intuicijom i osetite šta je ispravno uraditi u tom trenutku, postupite na taj način.

Nakon toga, pokušajte da uočite povratne informacije koje proističu iz tog postupka, a koje mogu doći iz vas ili spolja. Povratne informacije iz spoljašnjeg sveta jesu informacije o tome koliko se uspešno stvari odvijaju. Da li se kockice mozaika uklapaju u stvari teku bez napora? U tom slučaju možete biti sigurni da ste usklađeni sa svojim unutrašnjim vođstvom. Ukoliko se borite da uradite nešto što se odvija uz napor, poruka glasi: rastereti se tih stvari i ponovi postupak obraćanja svom unutrašnjem biću kako bi spoznao šta stvarno želiš.

Povratne informacije koje dolaze iz unutra jesu vaša osećanja. Ukoliko se osećate osnaženim, punim života, onda je to prava stvar. Ultimativni ključ jeste: živost.

Što se Univerzum u većoj meri izražava kroz vas, to više živosti osećate. Nasuprot tome, svaki put kada ne sledite svoje unutrašnje vođstvo, osećate manjak energije, manjak snage i osećaj duhovne otupelosti.

Ukoliko budete iskreni prema sebi, osećaćete više živosti, ali takođe se možete osećati neprijatno. Ovo se dešava jer rizikujete da se promenite! Prolazeći kroz određene promene, možete imati veoma intenzivne emocije. Dopustite im da se izraze, vaš unutrašnji glas mora da se probije kroz nesvesnost, sumnje, strah koji su akumulirani godinama.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.