Kako da se udaljite od previše informacija, kako da čujete svoj glas i da pratite svoj osećaj: kreirajte život kakav želite

U beskrajnom tkanju kojem svi pripadamo, svakom je određeno mesto i uloga. U ovom univerzumu koji pulsira, baš vi ste potrebni da ispunite svoju svrhu. Slušajte svoj glas, prepoznajte ga…

Univerzum pulsira. Sve u njemu pulsira, svaka zvezda, planeta, biće... Sve vibrira u skladu, jer je sve što postoji deo istog energetskog polja. I sve je povezano sa svime. Zašto toga nismo svesni? Zato što nas nametnuti način života i razmišljanja drže na različitoj frekvenciji od ostatka jedinstvenog Polja kojem pripadamo. Zamislite da slušate radio; na jednoj stanici su sve informacije koje su bitne za vaš život, zdravlje, sreću, svest o pravoj prirodi stvarnosti, a vi slušate drugu stanicu na kojoj se emituju informacije koje vas drže u strahu i teskobi. Kako da smognemo snage da promenimo stanicu? Kako da eliminišemo lažna uverenja, strah i shvatimo kakvu neograničenu moć imamo?

Smirite uzburkano more uma

Svaki čovek čuje svoj unutrašnji glas, ali nisu svi u stanju da pobede nametnuta uverenja, strahove koji nam se nameću putem medija i institucija koji žele kontrolu nad svima nama. A mi smo, svako od nas, mnogo više od toga. Istina je u nama. Poslušajte. Preuzmite kontrolu nad svojim životom. Prvi korak je prihvatanje ogromne moći koju nosimo u sebi. Sigurno već imate iskustva koja se ne uklapaju u nametnutu, prividnu prirodu stvarnosti. Otvorite um za istinu. Nakon toga, put osvešćenja i samoisceljenja vašeg života otvoriće se sam. Krenite putem istine i suštine. Nismo ovde da bismo udovoljavali drugima, radili besmisleno za korporacije, otplaćivali kredite koji nas opterećuju, brinuli zbog politike, crne hronike... Nikakve veze to nema sa našim pravim bićem.

Buđenje vitalne sile

Možete početi sa nečim vrlo jednostavnim. Velike stvari nam, inače, promiču jer mislimo da su suviše jednostavne da bi bile značajne. A, zaista, sve što je važno je vrlo, vrlo jednostavno.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.