Kako da raščistimo energetski nered: oslobodimo svest suvišnog prtljaga moćnom vizualizacijom

Kao što je potrebno povremeno raščišcavati prostor u kome živimo isto tako je i zdravo i neophodno pročistiti i naša energetska polja...

Rasterećene energetskog nereda, aura i čakre se obnavljaju i lakše povezuju sa našom unutrašnjom mudrošcu. Kada svest oslobodimo tog suvišnog prtljaga koji se predstavlja kao strah, prezir prema sebi ili patnja onda možemo da nastavimo da rastemo i sazrevamo.

Za početak zauzmite udoban položaj, možete da sednete ili da legnete, samo je važno da vam je udobno. Udahnite duboko nekoliko puta i povežite se tako sa zemljom i nepreglednim prostranstvom svemira. Vizualizujte prvu čakru smeštenu blizu trtične kosti i zamislite kako na tom mestu postoji ventil ili slavina koja se otvara.

Praktičan test: proverite da li su vam čakre otvorene...

Dopustite svemu što je negativno i opterećujuće da istekne kroz taj ventil pravo u zemlju. Zamolite Majku Zemlju da prihvati sve što vama više ne služi. Kada rašcistite energiju prve čakre vizualizujte kako se ventil zatvara. Pre nego što krenete na sledecu čakru zamislite terakota crvenu boju zemlje kako putuje iz zemlje do vaše prve čakre.

Isto učinite sa svih sedam čakri s tim što zamišljate drugačiju boju za svaku:

  • narandžastu za drugu
  • žutu za treću
  • zelenu za četvrtu
  • plavu za petu
  • indigo boju za šestu
  • ljubicastu za sedmu

Kada budete došli do sedme čakre vizualizujte kako uvlačite kroz teme predivnu zlatno-belu svetlost i njome ispunite svoju auru. Za kraj je najbolje da pripremite kupku sa šoljicom jabukovog sirćeta, šoljicom epsomove soli i šoljicom morske soli.

Kako jogom i aromaterapijom održavati balans čakri...

Marija Milačić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.