Kako da privučete ostvarenje želja: ova vežba vizualizacije pomaže da se snovi što pre ostvare

Ako ovako vizualizujete snove, oni će se brže ostvariti! Probajte čudesnu vežbu koja je ključna za aktiviranje Zakona privlačenja...

Vaša sposobnost da vizualizujete svoje snove pomoći će vam u njihovom ostvarenju.

Vežbe i tehnike vizuelizacije su neverovatno moćne. Neki psi­holozi danas tvrde da jedan sat vizuelizacije vredi kao sedam sati fizičkog napora. Ne zaboravite, vaš podsvesni um ne prepoznaje razliku između stvarnog iskustva i živopisno zamišljenog doživ­ljaja. Ne može da napravi razliku između sećanja, zamišljanja ili realno doživljenog iskustva.

On (podsvesni um) odgovara jednako na sve njih. Pomoću različitih tehnika vizuelizacije, možete u pot­punosti iskusiti bilo koju situaciju kao da je stvarna. Možete stvoriti emotivne ili psihološke odgovore na situacije koje zamišljate. Vaš podsvesni um prisvojiće ove informacije i čuvati ih kao istinite, a Univerzum će odgovoriti na ovu vibracionu energiju manifestaci­jom koja je u skladu s tim.

Kako koristiti Zakon privlačenja: 5 znakova da vam Univerzum šalje upravo ono što želiteKako koristiti Zakon privlačenja: 5 znakova da vam Univerzum šalje upravo ono što želiteEfikasno korišćenje Zakona privlačnosti zahteva otvoren um, osetljivost na znakove koji govore da je manifestacija vaših namera…

Evo primera vežbi vizuelizacije, koje pomažu da se u vašem umu stvore živopisne slike i omogućavaju spoznaju činjenice da vaše mi­sli i emocije takođe utiču na vaše telo. Dok čitate prvi deo, obratite pažnju na to kako se osećate emotivno i fizički i zapazite kako se ta osećanja i osećaji razlikuju od onih u drugom delu.

Oblikujte dan pomoću ove jednostavne vizualizacije:

Sedite u udoban položaj ispravljene kičme, sklopite oči i spustite ruke na krilo tako da vam se vrhovi prstiju dodiruju. Sad udahnite nekoliko puta, lagano i duboko, udišući kroz nos i izdišući kroz usta. Koncentrišite se na podizanje i spuštanje stomaka i grudi, koji se ponavljaju sa svakim udahom i izdahom i kako sa svakim dahom postajete sve opušteniji i opušteniji. Sada, vratite svoje disanje u svoj prirodni ritam – polako, smireno i opušteno.

Zamislite kako bela svetlost polako dolazi do leve strane vašeg tela – pojavljuje vam se na levom stopalu i postepeno prelazi preko leve noge, za­tim leve strane torzoa, ramena, vrata i lica, odlazeći do vrha vaše glave, a zatim prelazi, lagano, na desnu stranu vašeg lica, vrata, ramena, torzoa, kuka i noge, ispunjavajući svaku ćeliju u vašem telu blistavom, belom svetlošću. Sada ponovite ovo još dva puta, u svom ritmu, vizualizujući i osećajući čistu belu svetlost koja se penje vašom levom, a zatim i desnom stranom tela.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.