Kako da postavite pitanje svemirskom internetu: naučite meditacijsku tehniku za čitanje akaša zapisa

Osobe koje su uspele da pristupe akaša zapisima svedoče o tome kako su im za uspeh bile potrebne mnoge godine rada i meditacije. Može se reći kako nam najviše mogu pomoći mirna atmosfera i spoljno okruženje, strpljiv um i bogat unutrašnji svet.

Budući da bilo ko može pristupiti akaša zapisima, lako možemo da zaključimo kako i našim ličnim zapisima mogu da pristupe druge osobe. Ovaj informacijski "Svemirski Internet" neprestalno je otvoren i slobodan svima onima koji ga žele da istraže.

Šta je svemirski internet i da li akašino polje ima odgovore na sva pitanja...

Akaša zapisi često su posmatrani kao nešto misteriozno, okultno, pa čak i nadrealno. Ukoliko je nešto istinito, tada je proučavanje akaša zapisa najveće nadrealno i isceljujuće iskustvo koje osoba može da ima. Za sve to je potrebna duboka opuštenost, čvrsta usredsređenost, otvoren um i srce i želja da se istražuje nepoznato.

Svako ko je živeo od postanka sveta, sada živi ili će živeti u budućnosti u ovome svemiru, doprinosi informacijama koje su sadržane u akaša zapisima. Naše misli, iskustva i dela nisu nikada i privatne ili posedovane od strane nas samih. One su deo globalnog uma, tela i svesnosti.

U prošlosti, kao i danas, postojalo je mnogo osoba koje su mogle pristupiti akaša zapisima, kao što su, Nostradamus, Rudolf Štajner, Emanuel Svedenborg i mnogi drugi. Međutim, svako ljudsko biće ima urođenu sposobnost da pristupiti akaša zapisima, kao što to zahteva, bildovanje mišića, tako i kvaliteta i sposobnost pristupa zahteva mnogo vežbi, treninga i, pre svega, veliku dozu strpljenja. Osobe koje su uspele da pristupe akaša zapisima svedoče o tome kako su im za uspeh bile potrebne mnoge godine teškoga rada i meditacije. Može se reći kako nam najviše mogu pomoći mirna atmosfera i okruženje izvana, strpljiv um i unutrašnji svet. To su samo neki od zahteva koji su nam potrebni u našem putovanju kroz unutrašnji svet.

Budući da bilo ko može da pristupi akaša zapisima, lako možemo da zaključimo kako i našim ličnim zapisima mogu pristupiti druge osobe. Ovaj informacijski "Svemirski Internet" neprestalno je otvoren i slobodan svima onima koji ga žele da istraže. Kako on deluje? Zamislite, na primer, kako slika i zvuk s televizije su uhvaćeni, slušani i viđeni na određenoj frekvenciji. Kada upalimo TV, tada možemo dobiti sliku i zvuk na određenom kanalu. Sve što je potrebno naučiti svodi se na to kako ući u teta-frekvenciju (4/8 krugova/sekundi) i s pomoću nje uroniti u akaša zapise.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.