Kako da odblokiramo prostor zlata: vežba za 9. čakru (Neptun)

Deveta čakra ili Neptunov energetski centar upravlja prostorom u kome se snovi pretvaraju u stvarnost.

Transformativna igra je opuštajuća, budi osećaj lakoće i Svetlosti i osnažuje Auru (naš energetski omotač). Deveta čakra ili Neptunov energetski centar upravlja prostorom u kome se snovi pretvaraju u stvarnost. Neptunova čakra je energija koja s lakoćom pokazuje da je sve iluzija, kao i da je svaki san stvarnost. Naziva se i čakrom „semena Duše" ili boravištem Duha. Nije u telu, a sa njime je povezana preko zlatne vrpce i Aure.

(VIDEO) Energetske vežbe: balansiranje srčane čakre...

Za svaku osobu je neophodno da potpuno pročistiti plan devete čakre kako bi mogla da dođe do polja božanske ljubavi, gde su svi strahovi samo iluzija. Tada uspevamo da osvetlimo svoje darove, umesto da ih se plašimo i da ih živimo kao slabosti. U ovoj čakri se nalaze nesvesna znanja iz prošlih života, intuicija, kao i naši životni snovi.

Svaka osoba ima san, ali ako je ovaj centar blokiran onda ga ne vidimo, pa živimo zavisni od nečega ili nekoga, jer sumnjamo u sebe. Ulaskom u prostor 9. čakre (prostor zlata) i osnaživanjem naše Aure mi zapravo počinjemo da oživljavamo sposobnost da se setimo svojih snova i da ih manifestujemo. Što se češće budemo „penjali" u prostor zlata, sve ćemo više postajati svesni svog Neptuna kao i našeg životnog sna, a onda ćemo početi spontano i da ga živimo.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.