Frekvencija 432Hz čisti energetske tokove u vašem telu: svaka ćelija upija pozitivne vibracije (VIDEO)

Frekvencija koja pročišćava energiju i oslobađa nas od negativnosti u telu, umu i srcu! Zatvorite oči i slušajte predivan prirodni zvuk...

Umirujuća, ohrabrujuća melodija puna pozitivnih vibracija čisti energetske tokove u vašem umu, srcu i telu, piše Lovesensa.

Najelementarnije stanje vibracije je zvuk. Sve ima optimalan opseg vibracija (frekvencije), a njihova brzina naziva se rezonanca.

Kada smo u rezonanci, uravnoteženi smo. Svaki organ i svaka ćelija u našem dragocenom telu upija i emituje zvuk sa posebno optimalnom rezonantnom frekvencijom.

Muzika sa frekvencijom 432Hz stvara rezonancu u našim fizičkom, mentalnom, emocionalnom i duhovnom opsegu.

Melodija koja privlači sreću u ljubavi: ova magična frekvencija donosi susret sa srodnom dušom (VIDEO)Melodija koja privlači sreću u ljubavi: ova magična frekvencija donosi susret sa srodnom dušom (VIDEO)Ako vaše srce čezne za ljubavi, poslušajte ovu melodiju sa čudesnom frekvencijom za privlačenje romantične sreće!

Rezonance u našem telu oslobađaju emocionalne blokade i proširuju našu svest. 432Hz omogućava pojačavanje mudrosti, korišćenje inteligencije i naše duše. 

Slušanjem ove frekvencije radite na jedinstvu sa Univerzumom. Postajemo saosećajniji, rezonujemo ljubav i unutrašnji mir.

Dok slušate ovu magičnu melodiju, zatvorite oči i pokušajte da se oslobodite negativnih misli i emocija. Dopustite da vas ispuni svetlost pozitivne energije.

Kada podižemo vibracije, pomažemo da se pojačaju i kolektivne dobre vibracije na predivnoj planeti Zemlji.

"ONO ŠTO ŽELIŠ - TO ŽELI TEBE" (RUMI)

Poslušajte u video prilogu isceliteljsku frekvenciju! 

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.