Džulija Roberts: Evo šta mi je pomoglo u najtežem trenutku u životu

Kada nam život zada najteži udarac, važno je pronaći odgovarajuću tehniku opuštanja koja će pomoći da vratimo mir i ravnotežu! Evo šta je pomoglo glumici Džuliji Roberts da prevaziđe jedan od najtežih trenutaka u životu...

Glumica Džulija Roberts pre 5 godina doživela je porodičnu tragediju, a nedavno je otkrila kako je uspela da prevaziđe ovaj težak period, piše Lovesensa.

Polusestra glumice Džulije Roberts imala je bolest zavisnosti i izvršila je samoubistvo 2014. godine. Iako je glumica pokušavala da pomogne sestri i pokaže joj izlaz iz mora problema, nažalost, njen trud nije uspeo.

Nakon nemilog događaja otvorila su se mnoga pitanja na koje je bilo teško pronaći odgovore, kajanje je opterećivalo, a tuga je pritiskala dušu.

Opra Vinfri otkriva čudesnu tajnu za uspeh: 10 saveta koji će vam promeniti život na boljeOpra Vinfri otkriva čudesnu tajnu za uspeh: 10 saveta koji će vam promeniti život na bolje"Znate da ste na putu prema uspehu onda kada biste svoj posao radili bez novčane naknade."

Džulija Roberts istakla je kako je jedna stvar pomogla njoj i njenoj porodici da prevaziđu ovaj period i nastave sa svojim životom - MEDITACIJA.

Glumica je svakodnevno meditirala sa suprugom i decom kako bi lakše podneli porodičnu tragediju.

"Iako ne očekujemo da se bilo kome nešto loše dogodi, život nas neprijatno iznenadi, ali moramo pronaći snage da nastavimo napred," rekla je Džulija.

Ričard Gir - moćna vežba za privlačenje sreće: ako ovo jednom probate, sve se u životu menja na boljeRičard Gir - moćna vežba za privlačenje sreće: ako ovo jednom probate, sve se u životu menja na boljeGlumac Ričard Gir veliki je poštovalac budizma, pa često svoje odmore provodi posećujući najznačajhnije budističke hramove. On je…

"Meditacija nam je pomogla da se umirimo i uživamo u trenutku opuštanja. Počeli smo zajedno da meditiramo, razmenilo smo svoja osećanja i uspeli smo u trenutku tuge da pronađemo snagu i aktiviramo prijatno osećanje."

Glumica je istakla da bez obzira koje izazove u životu doživimo ili koliko se puta razočaramo, važno je pronaći način da zajedno sa dragim ljudima nastavimo život u miru, a jedna od boljih tehnika za postizanje tog cilja svakako jeste meditacija.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.