Dženifer Aniston - ovako se borim protiv stresa i čuvam energiju: evo šta glumica uradi svakog jutra nakon buđenja

Dženifer Aniston - ovo je tajna moje dobre energije, lepog izgleda i dobrog raspoloženja!

Glumica Dženifer Aniston izgleda mladoliko, prirodno lepo i zrači neverovatnom energijom, ali koja je tajna njenog sjaja i lepe energije?

U jednom intervjuu glumica je izjavila da je lepom ne čine kozmetički proizvodi i kvalitetna šminka, već tehnika samopomoći, relaksacije i opuštajuće aktivnosti. Zato se Dženifer trudi da svakodnevno meditira i provede vreme napolju sa kućnim ljubimcima.

Transcendentalna meditacija: smanjuje stres, krvni pritisak, i smrtnostTranscendentalna meditacija: smanjuje stres, krvni pritisak, i smrtnostTranscendentalna meditacija ne samo da pomaže u stresnim situacijama, već smanjuje i smrtnost od kardiovaskularnih bolesti,…

Kada su glumicu upitali koja je tajna njenog fantastičnog izgleda, ona je rekla:

"Pre nekoliko godina počela sam da praktikujem transcendetalnu meditaciju i to je zaista sve promenilo. Započeti i završiti dan sa meditacijom je zaista divno. To je samo 20 minuta, a razlika je velika. Kada se osećam lenjo i bezvoljno, meditacija mi pomaže da popravim raspoloženje i dan. Zato je meditacija prva stvar koju uradim kada se proudim."

"Dobar osećaj dolazi iznutra. Ako volite sebe takve kakvi zaista jeste i ljubazni ste prema sebi, imaćete više samopouzdanja. U tome vam može pomoći meditacija!" - izjavila je Dženifer Aniston

"Kada napuniš 40. godina, shvatiš da brineš o mnogim nevažnim stvarima. Ljudi te vole zbog toga kakav si, ne zbog toga kako se oblačiš ili kako izgledaš. Ja sam takva kakava jesam i ponosna sam na sebe."

Transcendentalna meditacija: tehnika za srećniji i zdraviji život (VIDEO)Transcendentalna meditacija: tehnika za srećniji i zdraviji život (VIDEO)Mnoge poznate ličnosti primenjuju ovaj tip meditacije u cilju poboljšanja kompletnog psihofizičkog stanja.

Na pitanje šta je meditacija promenila u njenom životu, glumica je odgovorila:

"To je savršena energija na početku dana. Pomaže mi da se fokusiram, smanjim nivo stresa, umiruje me na svakom polju i čini da lakše i bolje funkcionišem sa okruženjem."

Nakon meditacije glumica praktikuje svakog jutra da izvede pse u šetnju i kaže da joj je svako jutro drugačije, jer drugačije ga posmatra, iako je svakog dana ritual isti.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.