Čarobna mantra za 2019. godinu: ove reči izgovorite svakog dana i život će postati jednostavniji

Zatvorite oči, otvorite srce, izgovorite mantru koja nas ispunjava svetlom energijom... Evo koja moćna mantra će obeležiti 2019. godinu...

Da li imate ličnu mantru koja vas pokreće, čisti od negativnosti i jača pred životnim izazovima? Mantre su naše vodilje na putu ka samospoznaji i isceljenju duše, a danas vam predstavljamo moćnu mantru koja može da obeleži svaki vaš dan do kraja 2019. godine, piše Lovesensa.

Mantra je čaroban alat koji pomaže da se fokusiramo na bitne stvari i kanališemo energiju u pravom smeru. Najbolji efekat imaju jutarnje mantre koje postavljaju pozitivne namere tamo gde nam je to potrebno i bude optimizam već na početku dana.

Mantra koja je dugo čuvana u tajnosti: poslušajte čudesnu mantru za unutrašnji mir i pozitivne promene (VIDEO)Mantra koja je dugo čuvana u tajnosti: poslušajte čudesnu mantru za unutrašnji mir i pozitivne promene (VIDEO)Čudesna mantra za duhovni mir i pozitivnu transformaciju! Veruje se da je dugo čuvana u tajnosti, ali mnogi su je koristili kada…

Praktikovanje mantri i meditacije podstiče da se vratimo svom unutrašnjem biću, svojoj istinskoj prirodi i pomaže da ponovo uspostavimo neophodan balans duše, uma i tela.

Mantra za 2019. godinu glasi:

Ja sam ispunjen. Ja učim i razvijam se.
Ja otpuštam negativnost i slobodan sam.
Ja sam talentovan i hrabar. Radost i vedar duh me štite.
Ja sam neustrašiv. Ja sam isceljen.
Naučio sam da volim sebe onakvog kakav zaista jesam.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.