Balans među partnerima

Ostvarite dublju vezu sa partnerom.

Premalo vremena posvećujemo ljudima koji su nam najvažniji u životu. Evo jedne jednostavne tehnike koja uravnotežuje mušku i žensku energiju i produbljuje odnos između partnera. Ako je redovno vežbate, pomoći će vam da osetite suptilnu ravan postojanja i duhovno se povežete.

Sednite u turski sed, jedno ispred drugoga, i stavite ruke na kolena. Zatvorite oči i duboko dišite koncetrisani na dah 2-4 minuta. Otvorite oči, žena neka okrene dlanove prema gore, a muškarac neka stavi svoje dlanove na njene. Ponovo duboko dišite spojenih dlanova i gledajte se u oči. Bitno je da ste u sadašnjosti i fokusirani jedno na drugo, misli ne smeju da lutaju. Tako dišite 5 minuta. U pozadini može da svira lagana opuštajuća muzika. Zatim, i dalje se gledajući u oči, duboko udahnite i s izdahom pevajte "om" - O-o-o-o-o-m-m-m-m-m... devet puta. Dok se gledate u oči, budite svesni da ste utelovljenje božanskih principa muške i ženske energije.

Ovo može biti samostalna vežba ili odličan uvod u zajedničke trenutke. Ako se izvodi pre seksualnog odnosa, on će biti mnogo dublji i intenzivniji. Ova vežba otklanja sve napetosti i negativnosti, njome se postižu sklad i jedinstvo na svim nivoima, što vezu čini snažnom i dubokom.

 

Hana Dervović i Jelena Skert

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.