Ako želite da privučete srodnu dušu, ovo uradite svakog dana: 3 magične mantre za prizivanje ljubavi

Predlažemo vam 3 mantre za privlačenje ljubavi koje treba da ponavljate svakog dana!

Da li ste nakon bezbroj pokušaja razmišljali da odustanete od potrege za srodnom dušom? Ako vas je život doveo do takve dileme, važno je da se osvestite i razumete da prava ljubav dolazi u pravom trenutku života svakog od nas, samo treba da je privučete, piše Lovesensa.

U knjizi ljubavi svakog od nas zabeleženo je bezbroj uspona i padova, ali to je prirodna i životna stvar. Negativnim stavom i neodostatakom optimizma samo dodatno sabotiramo priliv ljubavi.

Ako se vaša vera u ljubav poljuljala zbog prethodnih negativnih iskustava, vreme je za emotivno reprogramiranje.

Prva pomoć na putu ka novoj i iskrenoj ljubavi mogu biti predivne mantre i zakon privlačenja. Svakog dana manifestujte svoju srodnu dušu, ali jasno odredite koje vrednosti i kvalitete ova osoba poseduje. Na ovaj način šaljete Univerzumu znak da ste spremni da sretnete pravu ljubav.

Mantre nam pomažu da kanališemo energiju na ono što želimo.

Predlažemo vam 3 mantre za privlačenje ljubavi koje treba da ponavljate svakog dana:

1. Kleem Mantra

Ova mantra pojačava zakon privlačenja i podstiče bolje ljubavne odnose. Simboliše napredak, prirodu i lepotu.

Mantra Kleem izgovara se kao kieeeeeeeeem (sa dugačkim glasom E). Dok mirno i duboko dišete, izgovorite ovu mantru oko 108 puta. Zamislite kako ovaj jedinstven zvuk ispunjava svaku ćeliju vašeg tela.

Poslušajte kleeem mantru!

2. Kamdev Gayatri Mantra

Ovo je jedna od najmoćnijih mantri za privlačenje ljubavi. Ponavljanjem ove mantre budi se šarm, seksualan energija i podstiče se harmonija u ljubavnim odnosima.

Ovu mantru slušajte i ponavljajte svakog dana u narednih 40 dana. Dok praktikujete ovu mantru važno je da se opustite i da dišete kroz nos.

3. Aham Prema

Ova mantra s eprevodi kao "Ja sam uzvišena ljubav" i pomaže da se konektujemo sa dobrom energijom. Ova frekvencija donosi vibracije koje utiču na srčanu čakru i nosi važnu poruku - LJUBAV privlači LJUBAV. Praktikujte ovu mantru u narednih 40 dana.

Poslušajte kako ona zvuči u izvođenju Deve Premal, žene božanstvenog glasa.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.