Ako zamislite želju na pravi način, ona će se zaista ostvariti: evo kako da pošaljete želje Univerzumu (zakon privlačenja)

Kako se šalju želje Univerzumu - privucite ostvarenje!

Svaka duša na ovom svetu ima želje, svi težimo nečemo, ali problem je što mnoge od tih želja ne znamo kako da sprovedemo u realnost, piše Lovesensa.

Tehnika za kreiranje želja povezana je sa "zakonom privlačenja", a princip ovog zakona je jednostavan: "slično privlači slično." U ovom zakonu ključnu ulogu ima energija. Kada tražite od Univerzuma nešto nejasno, neralno, pohlepno ili ste nepoverljivi, želje se teže ispunjavaju.

10 načina da Univerzum čuje vaše želje ODMAH: evo kako da mu pošaljete jasnu poruku10 načina da Univerzum čuje vaše želje ODMAH: evo kako da mu pošaljete jasnu porukuUniverzum ispunjava želje samo ako mu pošaljete jasne poruke...

Ako svoju trenutnu situaciju smatrate beznadežnom i ne vidite ni najmanji napredak ispred sebe, verovatno nećete dobiti ono što želite. Nemojte ni pokušavati da prevedete želje u stvarnost ako svoju energiju ne možete preusmeriti u pozitivan smer.

Takođe, ako tražite od Univerzuma da ispuni vaše želje, radeći to previše neodređeno, možda će vam odgovoriti na poziv ... Ali na kraju ono što dobijete možda nije ono što ste želeli. Kada pretvarate svoje želje u stvarnost uz pomoć Univerzuma, morate biti vrlo jasni šta tačno želite i zašto. Ako pošaljete Univerzumu opskurne ili previše neodređene ideje, on neće moći da vam da ono što stvarno želite.

Verujte Univerzumu, verujte u svoje najtajnije misli, i tada će vam on dati ono što vam treba.

Kako se šalju želje Univerzumu - sledeća strana...

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.