9 znakova da imate niske energetske vibracije: negativno utiču na život, dušu i budućnost

Evo kojih 9 znakova se javlja kada imamo vrlo niske energetske vibracije!

Visok nivo energetskih vibracija je ključan za istinsku sreću, piše Lovesensa.

Oni koji znaju da kontrolišu i u pravom smeru kanališu svoju energiju zasigurno žive bogat i ispunjen život.

Niske energetskre vibracije mogu dovesti do ozbiljnih problema kao što su povećani umor, fizičke tegobe i nedostatak pažnje na ključne životne stvari.

Evo kojih 9 znakova se javlja kada imamo vrlo niske energetske vibracije:

1. Život u prošlosti

Ljudi uče iz svoje prošlosti, stiču i dobre i loše lekcije. Prošlost treba da ostane prošlost. čak i kada vam pomaže da imate drugačiji fokus na određene segmente života u budućnosti, vraćanje u prošlost može izazvati niske energetske vibracije.

Negativne misli su opasne po fizičko i mentalno zdravlje: evo kako da ih izbacite iz glave za samo 11 minuta (MEDITACIJA)Negativne misli su opasne po fizičko i mentalno zdravlje: evo kako da ih izbacite iz glave za samo 11 minuta (MEDITACIJA)Izbacite toksične negativne misli iz glave za samo 11 minuta - evo kako!

2. Vaša sreća zavisi od drugih ljudi

Ako svoju sreću i tugu učinite zavisnim od drugih ljudi, onda se pripremate za bol i poremećaje protoka energije. Takav stav ne donosi dobar život.

3. Žrtvovanje

Kada postanete žrtva u nekoj situaciji, odmah uznemoravate unutrašnju ravnotežu i ugrožavate sopstvenu sreću. Zato je važno da stalno radite na samoprihvatanju, samoizlečenju i vraćanju ravnoteže.

4. Osuđivanje drugih

Kada naučite da prihvatite druge jude onakve kakvi zaista jesu, tada ćete naučiti da prihvatite sebe u potpunosti. Konstantna kritika tuđih postupaka negativno utiče na vaše vibracije.

5. Potreba da uvek budete u pravu

To je uzrokovano vašom sumnjom i krši vaše protoke energije.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.