6 koraka za pronalazak svoje savršene srodne duše: ova meditacija pomaže da privučemo pravu ljubav

Ceo život posvetimo traganju za svojom savršenom polovinom koja će ispuniti naše srce željno ljubavi. Retki su oni koji zaista pronađu svoju srodnu dušu, a ova meditacija nam pomažemo da privučemo ovu istinsku ljubav u svoj život. Pratite ovih 6 koraka!

Sledeći plan će vam pomoći u privlačenju vaše savršeno srodne duše. Odvojite neko vreme samo za sebe i pronađite tiho, udobno mesto, na kojem vas niko neće prekidati, te meditirajte o sledećim pitanjima.

Prvo: Razmotrite spoljašnje ili telesne osobine svog idealnog partnera. Odredite spoljašnje osobine koje vas privlače i zapišite ih. Svako ima svoj ideal koji će ga uvek privlačiti.

Džulija Roberts: Evo šta mi je pomoglo u najtežem trenutku u životuDžulija Roberts: Evo šta mi je pomoglo u najtežem trenutku u životuKada nam život zada najteži udarac, važno je pronaći odgovarajuću tehniku opuštanja koja će pomoći da vratimo mir i ravnotežu!…

Drugo: Zapišite kako biste želeli da se ta osoba ponaša prema vama i kako biste se vi želeli da se ponašate prema njoj. Razmotrite potrebe svoje duše i sastavite spisakosobina koje bi zadovoljile vaše istinsko postojanje.

Treće: Sada sastavite spisak svojih prethodnih veza – sve partner(k)e navedite imenom. Vaš popis može da bude kratak ili dug, nije bitno. Možda ste naveli nekoliko kraćih veza npr, ili samo jednu dugu. Ovo će vam osvežiti sećanje i u vama verovatno pobuditi razna osećanja, od kojih će neka biti bolna, neka tužna, a neka vesela i prijatna.

Neko vreme slobodno osećajte te emocije, ali nemojte da dopustite da vas ponesu - pustite ih. Potom objektivno razmotrite navedene veze i ustanovite šta u svakoj pojedinoj nije funkcionisalo, zbog čega veza nije potrajala.

Četvrto: Zapisujući zapažanja, obratite pažnju na svoje strahove, nesigurnosti, slabosti i emocije – bez obzira na to da li je posredi ljutnja, ljubomora ili netrpeljivost – koje su vam stajale na putu.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.