Veliki povratak hrabre košarkašice Nataše Kovačević: Krećem u novu avanturu spremna da se dokažem u onome što volim! (FOTO + VIDEO)

"Proteza je potpuno izlovana, kada obujem čarapu teško se primećuje. Znam da tako ne mogu da povredim rivalke, niti one mene mogu da povrede. Ne plašim se. A kako će da me čuvaju? Kad dam prve poene sasvim normalno, inače, im se ne piše dobro", priča košarkaška heroina Nataša Kovačević...

Mlada košarkašica Nataša Kovačević tačno dve godine i dva meseca nakon saobraćajne nesreće u Mađarskoj objavila je da se vraća na teren i to kao igračica KKŽ Crvena zvezda!

Nekadašnja prvotimka Zvezde tako nastavlja bogatu karijeru, koju je započela još 2008. godine igrajući za crveno-bele, KK Partizan, Jagodinu 2001, Voždovac i mađarski Ðer.

Nataša ističe da je potpuno spremna za novi početak. "Dugo sam se lomila, ali kada sam nedavno bila u Skoplju kod drugarice i košarkašice Branke Luković, shvatila sam da je to ono što želim. Odavno vredno treniram i sada čekam da se završe formalnosti oko registracije i papira, da debitujem za Zvezdu, klub iz kojeg sam otišla u Đer", kaže Nataša.

Kovačevićeva ističe da nema nikakav strah. "Proteza je potpuno izlovana kada obujem čarapu teško se primećuje. Znam da tako ne mogu da povredim rivalke, niti one mene mogu da povrede. Ne plašim se. A kako će da me čuvaju? Kad dam prve poene sasvim normalno, inače, im se ne piše dobro."

Nema ni prepreka ni granica: heroina košarke Nataša Kovačević ponovo na profesionalnom sportskom terenu...

Devojka koja je posle nesreće uz sebe privukla mnoge ljude, podatak da je baš iz Zvezde otišla u mađarski Đer gde je doživela nesreću, na to se samo osmehuje. "Tačno! Ako mene pitate između se ništa nije dogodilo. Sada krećem u novu avanturu spremna da se dokažem u onome što volim. Osećaj je izvanredan!"

Ona kaže da je igranje košarke neće sprečiti da nastavi rad u Fondaciji koja nosi njeno ime i završi obaveze na fakultetu. "Škola i Fondacija su deo mene i svakako da tu vrstu obaveze neću zapostaviti. I dok se nije desila nesreća slično sam funkcionisala, vraćam se tom načinu života, uzbuđena i nimalo uplašena", rekla je Nataša Kovačević.

veliki_povratak_hrabre_kosarkasice_natase_kovacevic_krecem_u_novu_avanturu_spremna_da_se_dokazem_u_onome_sto_volim_foto_video_2

Izvor: Kurir

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.