Srce Maje Kovačević ispunjeno je ljubavlju, optimizmom i snažnom voljom: kako izgleda život majke desetoro dece u Srbiji (FOTO)

Majka 10 mališana kaže da je sve lako kada volite život i sa osmehom čekate svoju budućnost, a naročito kada u domu vlada ljubav bez granica.Pročitajte priču o Maju Kovačević, majci koja nije dozvolila da teškoće stanu na put ostvarenju želja...

Upoznajte Maju Kovačević - nasmejanu majku desetoro mališana, koja ne prima nikakvu pomoć države, ima svoju izdavačku kuću i udruženje koje se bori za bolji život višečlanih porodica - majku na koju bi svi trebalo da se ugledamo.

"Još dok sam bila devojčica želela sam da imam mnogo dece. Ne baš deset, ali više od petoro. S obzirom na to mi je prva beba bila devojčica, a posle nje sam rađala samo dečake, htela sam da imam još neku ćerku. Tako smo suprug i ja stigli do devetoro dece. Šalili smo se da sam ista kao i Majka Jugovića, a ja sam onda pomislila - zašto ne bih bila i kao knjeginja Persida Karađorđević, čukunbaka Aleksandra Drugog Karađorđevića, majka Aleksandra Prvog Oslobodioca, koja je rodila desetoro dece", objasnila nam je svoju porodičnu "matematiku" Maja Kovačević.

Porodični posao Jelene (36) i Davora Đurđevića (47): čarobni kolačići koji su nam vratili nadu i radost u dom...

Na prvi pogled biste pomislili da uopšte nema decu, jer deluje vrlo mlado, kao devojka koja se možda tek udala i "radi" na potomstvu. Doterana, nasmejana, kao da za sebe ima sve vreme ovoga sveta.

"Imam 35 godina, i baš malo vremena za sebe. Osim što sam majka, ja sam i zaposlena. Suprug i ja u Kraljevu, gde i živimo, imamo izdavačku kuću 'Glas Srbije', a izdajemo i nacionalnu reviju 'Kraljevske novine'. To su prvemonarhističkenovine u Srbiji, obrađuju sve što je u vezi sa našom nacionalnom tradicijom, verom, istorijom, porodičnim vrednostima. Takođe, osnovala sam Udruženje 'Knjeginja Persida Karađorđević', koje se bori za bolji status mnogočlanih porodica u Srbji."

 

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.