Sensa Experience – NOVA epizoda: Marija Grujić – Bepa govori kako da izgradite samopozdanje kroz javni nastup

Emisija Sensa Experience donosiće vam svakog drugog petka od 15 h inspirativne i drugačije priče i sagovornike, koji će vas inspirisati da se pokrenete i steknete nova iskustva.

Sensa Experience je emisija u kojoj kroz razgovore i upoznavanje sa zanimljivim sagovornicima i saradnicima magazina Sensa, možete da steknete nova saznanja i iskustva o širokom spektru disciplina za poboljšanje psihofizičkog stanja, izgradnje najbolje verzije sebe i kristalisanje svojih želja, potreba i mogućnosti. Od umetnosti preko psihologije do fizičkih veština i treninga uma, kroz Sensa experience emisiju ćemo vas voditi do hrabrih, neobičnih i maštovitih ljudi, koji svojim zanimanjima i ličnim primerom osvetljavaju put lične promene i mapu ljubavi prema sebi i drugima.

U devetoj epizodi Sensa Experience emisije razgovaramo sa Marijom Grujić – Bepa.

Marija Grujić – Bepa je autorka, pisac i učitelj životnih veština. Njena nepresušna energija razbuđuje i podseća nas da smo živi. Svoje dugogodišnje prisustvo u javnom životu je ovog puta sumirala u radionicu javnog nastupa ”Pokloni se i počni”, a mi smo razgovarale o tome kako da povratite samopouzdanje i pojačate priustnost vežbajući javni nastup, kao i o tome koliko je bitno kako vibrirate i da li govorite iz srca. Uživajte.

 

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.