Sensa Experience – NOVA epizoda: Jelena Malenović uči nas kako da pomoću disanja povećamo sopstvene potencijale

Emisija Sensa Experience donosiće vam svakog drugog petka od 15 h inspirativne i drugačije priče i sagovornike, koji će vas inspirisati da se pokrenete i steknete nova iskustva.

Sensa Experience je emisija u kojoj kroz razgovore i upoznavanje sa zanimljivim sagovornicima i saradnicima magazina Sensa, možete da steknete nova saznanja i iskustva o širokom spektru disciplina za poboljšanje psihofizičkog stanja, izgradnje najbolje verzije sebe i kristalisanje svojih želja, potreba i mogućnosti. Od umetnosti preko psihologije do fizičkih veština i treninga uma, kroz Sensa experience emisiju ćemo vas voditi do hrabrih, neobičnih i maštovitih ljudi, koji svojim zanimanjima i ličnim primerom osvetljavaju put lične promene i mapu ljubavi prema sebi i drugima.

U šestoj epizodi Sensa Experience emisije razgovaramo sa Jelenom Malenović.

Jelena Malenović, instruktorka joge disanja, podseća nas na važnost disanja, ali na to da disanju treba da posvetimo posebnu pažnju, jer neizmerno može da nam poboljša kvalitet života. Saznaćete kako može da se diše, ali i kako da osvestite svoj dah. Neke od praktičnih vežbi koje je isprobala i naša izvršna urednica Lena Sudar, moći ćete da primenjujete tokom cele godine u svim situacijama. Udahnite duboko i uživajte u ovoj epizodi Sensa Experience emisije. 

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.