Sensa Experience – NOVA epizoda: Hana Stamatović nas vodi na Open floor i otkriva prednosti plesne psihoterapeutske metode

Pogledajte treću epizodu emisije Sensa Experience!

Emisija Sensa Experience donosiće vam petkom od 15 h inspirativne i drugačije priče i sagovornike, koji će vas inspirisati da se pokrenete i steknete nova iskustva.

Sensa Experience je emisija u kojoj kroz razgovore i upoznavanje sa zanimljivim sagovornicima i saradnicima magazina Sensa, možete da steknete nova saznanja i iskustva o širokom spektru disciplina za poboljšanje psihofizičkog stanja, izgradnje najbolje verzije sebe i kristalisanje svojih želja, potreba i mogućnosti. Od umetnosti preko psihologije do fizičkih veština i treninga uma, kroz Sensa experience emisiju ćemo vas voditi do hrabrih, neobičnih i maštovitih ljudi, koji svojim zanimanjima i ličnim primerom osvetljavaju put lične promene i mapu ljubavi prema sebi i drugima.

U trećoj epizodi Sensa Experience emisije razgovaramo sa Hanom Stamatović.

Hana Stamatović je diplomirana psihološkinja i psihoteraputkinja koja se, između ostalog, bavi Open floor psihoterapeutskom plesnom meditacijom u pokretu.

U Sensa Experience „kuhinji duše”, Hana nam objašnjava koliko je bitno da uskladimo svoje telo i pokrete sa dušom, kao i koliko je neverbalna komunikacija važan deo našeg postojanja. Telo pamti sve naše emocije, i njegovim pokretanjem, možem osloboditi sebe grčeva i lakše obitavati u svakodnevici.

U ovom svojevrsnom Sensa Experience predahu uživaćete rado svakog petka.

Pogledajte celu treću epizodu emisije Sensa Experience! 

 

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.