Neverovatna životna priča poznatog glumca: Kijanu Rivs je pravazišao teškoće kroz pomaganje drugima

Nakon vrlo teškog životnog perioda, glumac plemenitog srca Kijanu Rivs pronašao je način kako da isceli svoju dušu...

Kijanu Rivs ima reputaciju dobrog dečka u Holivudu. Ovaj 54-godišnji glumac svetu je poznat po ulozi u filmu Matrix i po svojim humanitarnim donacijama.

Ono što mnogi njegovi obožavatelji ne znaju je da on već više od 10 godina vodi privatnu fondaciju koja pomaže dečijim bolnicama u istraživanju leka protiv raka...

Ovaj talentovani Kanađanin plemenitog srca nije imao puno sreće u životu. Otac ga je ostavio kada je bio mali, upoznao je ljubav svog života, glumicu Dženifer Sajm koja je zatrudnela, ali u 8. mesecu trudnoće rodila je mrtvu ćerku, nakon čega im se svet srušio. Taj je gubitak ostao između njih dvoje, pa se zbog toga njihova veza raspala.

Nikol Kidman - kako sam uspela da pobedim stres: svakog dana radite ovo 20 minuta i bićete srećniNikol Kidman - kako sam uspela da pobedim stres: svakog dana radite ovo 20 minuta i bićete srećniNikol Kidman - tajna moje sreće i pozitivne energije krije se u transcedentalnoj meditaciji!

Dženifer je poginula u automobilskoj nesreći 19 meseci nakon što su se ona i Kijanu razišli. On je tako izgubio svoju poslednju ljubav, svoju najbolju prijateljicu i ćerku.

Nakon toga njegova mlađa sestra Kim razbolela se od leukemije, sa kojom se bori i danas. Uprkos slavi i bogatstvu, Kijanu stalno nešto tera da sve više daje drugima. Zbog toga je tajno osnovao fondaciju za rak, da bi pomogao sestri i svima onima kojima je pomoć potrebna.

Džulija Roberts: Evo šta mi je pomoglo u najtežem trenutku u životuDžulija Roberts: Evo šta mi je pomoglo u najtežem trenutku u životuKada nam život zada najteži udarac, važno je pronaći odgovarajuću tehniku opuštanja koja će pomoći da vratimo mir i ravnotežu!…

"Imam privatnu fondaciju koja deluje pet, šest godina i podržava nekoliko dečijih bolnica i istraživanju za lek protiv raka," izjavio je za Ladies Home Journal. "Ne vežem svoje ime uz to, samo omogućavam fondaciji da radi ono što radi."

Nije želeo ni da fondacija govori o tome u medijima. Za njega je to jednostavno način da pomogne svetu, bez obzira znaju li ljudi za to ili ne.

Izvor: Sensa.hr

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.