Moć nepokolebljive vere

Malo je onih koji imaju hrabrosti i snage da u suočavanju sa opakom bolešću i najgorim prognozama kažu "Ja ću pobediti!"

Pipi Mila Dragica Rajić Racić je, nakon što su je doktori otpisali, dokazala da su čuda moguća i sada je zdrava žena koja pleni pozitivnom energijom i snagom.

Kada upoznate nekoga sa tri imena i dva prezimena, ne možete a da ne zaključite kako ste se susreli s neobičnom osobom. Naravno, kao i za sve u Milinom životu, i za to postoji razlog i objašnjenje. Naime, pravo ime naše sagovornice je Dragica, ali se sama prozvala Pipi jer je to prva reč koju je izgovorila i kojoj je odrastajući dala značenje - lepo. Na početku razgovora Mila, kako je zove većina prijatelja, ističe: "Sa ova tri imena i dva prezimena osećam se potpuno svojom - to sam ja".

Mila me očarala neposrednošću, jednostavnošću i lakoćom koju nosi u sebi. Pre samo četiri godine doktori su joj prognozirali svega nekoliko meseci života, a sada ona ima puno snage i moć da vas prosto zarazi pozitivnom energijom.

Mila otkriva i kako je živela u tri različite zemlje, sve u potrazi za boljim životom i širim mogućnostima, ali je potraga bila uzaludna sve dok nije shvatila da nije bitno gde smo, nego ko smo i da se ta lepota - pipi - nalazi u nama. Danas živi u Švajcarskoj sa trećim suprugom i sinom Kristjanom, bavi se pisanjem i slikanjem, kom se vratila tek nakon saznanja da boluje od karcinoma.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.