Kako je Hilarija Boldvin pobedila anoreksiju: od internacionalne plesne karijere do podučavanja joge i nove knjige (FOTO + VIDEO)

Hilarija Boldvin je zahvaljujući jogi pobedila anoreksiju, a nakon različitih edukacija svoje znanje je pretočila u knjigu.

Hilarija Boldvin je objavila svoju prvu knjigu Metod jasnog življenja: 5 principa za fit telo, zdrav um i srećan život (The Living Clearly Method: 5 Principles for a Fit Body, Healthy Mind & Joyful Life). Većini ljudi je, kako je sama napisala u svojoj knjizi, poznata kao supruga Aleka Boldvina "koja radi joga položaje na neobičnim mestima".

My girl . See you all tonight @yogavidanyc ! Photo from @layogamagazine @rawtographer

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on Mar 29, 2017 at 8:56am PDT

U knjizi ona objašnjava svoj lični metod prstupanja jogi, vežbanju i životu, koji je podeljen u pet delova: perspektiva, disanje, uzemljenje, ranoteža i puštanje.

Ekološka čarolija na čestitkama: Helena Kristensen, danski model i fotograf, svojim eko-čestitkama šalje ljubav planeti Zemlji

Detaljnim objašnjavanjem joga položaja, Hilarija skreće pažnju na to da joga može da se radi svakodnevno u različitim životnim situacijama, ohrabrujući svoje čitaoce i pratioce na instagramu da se okušaju o ovoj disciplini. Pored svega, u knjizi mogu da se pronađu i recepti za zdrave, domaće obroke.

Thank you @beverlywilshire for providing such a cool place to shoot! Link to @layogamagazine article in profile

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on Mar 30, 2017 at 8:02am PDT

Hilarija, publici i medijima poznata najviše kao supruga Aleka Boldvina, još kao dete je išla u baletsku školu i učila flamenko i gimnastiku. Imala je internacionalnu karijeru u okviru latinoameričkih i standardnih plesova u kojima se profesionalno takmičila i nastupala širom planete. U periodu dok se profiesionalno bavila plesom, borila se sa anoreksijom i bulimijom.

I opened up a box that arrived in the mail and guess what was inside?!?!? A finished copy of my book, The Living Clearly Method! So, naturally, I immediately ran over to the playroom to do a handstand on unstable furniture with my feet touching the ceiling, reading it upside down, glasses and all ! Wouldn't you be disappointed if I shared this news with you any other way ?!?!? On a less silly note: I wrote this book so I could share with you all my favorite tricks for keeping calm, healthy, and energetic no matter what’s going on. I am so excited for you to be able to read it and I truly hope it resonates with you, making life a little brighter, clearer, and happier. It goes on sale December 27th, but anybody who preorders it will get some extra goodies now! Check out the link in my bio for more info. I can't wait to hear what you think #366daysoflivingclearly #hilarialcm @rodalebooks Ps. I apologize for my bizarre outfit: American eagle shorts and my forever 21 top (both that probably bought when I was like 19 welcome to how I roam my home. I thought about putting makeup and a different outfit on to redo the photo...but then I was like: who am I trying to impress?!?!? It's just us #BestInstagramFamilyEver

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on Nov 17, 2016 at 9:01am PST

Ipak, taj težak period ostavila je iza sebe nakon što je doživela povredu noge i započela sa oporavkom koji ju je zapravo spojio sa jogom. Upravo upoznavanje sa jogom Hilariji je pomoglo da se izbori sa anoreksijom i bulimijom. Prema njenim rečima to je bio trenutak u kom je počela sebe da tretira na drugačiji način, i da vodi računa o zdravlju i ishrani.

Hilarija Boldvin je na Univerzitetu u Njujorku završila istoriju umetnosti i ples. Preko deset godina je posvećena držanju časova plesa i fitnesa a nakon što se zainteresovala za traume i završila trening u oblasti psihoterapije. Sva stečena znanja počela je da inkorporira u časove joge koje drži, a potom ih je pretočila u knjigu.

Instruktorka joge i autorka knjige Metod jasnog življenja: 5 principa za fit telo, zdrav um i srećan život, rođena je kao Hilaria Tomas u Španiji. Udata je za glumca Aleka Boldvina sa kojim ima troje dece. Aleku Boldvinu je ovo drugi brak nakon braka sa glumicom Kim Bejsindžer sa kojom je bio od 1990. do 2002.

Izvor: Lovesensa

Lena Sudar

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.