Kako da pročitate poruku svoje INTUICIJE i osigurate srećnu budućnost: evo koji znakovi se javljaju kada intucija upozorava na opasnost

Šta osećate kada intucija kaže NE ili upozorava na opasnost - evo kako da pročitate znakove moćne intuicije!

Sigurno ste već puno puta čuli kako intuicija pomaže u životu i kako je vredi poslušati kada smo pred velikim životnim dilemama, piše Lovesensa. Ipak, ne postoje jasne instrukcije za jačanje i slušanje intuicije, niti će nam intucija šapnuti šta tačno da napravimo. Onda se nameće pitanje - kako zaista uspeti da poslušaš i otkriješ smernice lične intuicije.

Psiholozi sa Univerziteta Stanford u Kaliforninji sproveli su zanimljiv eksperiment: podelili su učesnike u dve grupe i pozvali ih da izvršavaju određene zadatke koji zahtevaju izbor i odlučivanje. Jednoj grupi se rekli da koristi isključivo racionalnu strategiju, a drugoj da se oslanja na svoju intuiciju.

Naučite da koristite moć intuicije: ako primetite ove znakove, intuicija vam šalje važnu porukuNaučite da koristite moć intuicije: ako primetite ove znakove, intuicija vam šalje važnu porukuOtkrivamo najvažniji korak za pojačavanje intuicije - saznajte kako možete da čujete svoj unutrašnji glas!

Rezultati su bili iznenađujući: intuicija je pomogla da se učesnicima da se izbore sa zadatkom u 68% slučajeva, a trezveno analiza - samo 26%.

Intuicija je veoma efikasna strategija kada je u pitanju izbor ili donošenje odluka svakog od nas. Studije to potvrđuju, psiholozi pišu o tome. Ostaje jedno pitanje: "KAKO?" Kako uključiti svoju intuiciju? Kako poslušati taj unutrašnji glas koji nas podstiče na ispravnu odluku? Kako reagovati kada se suočite sa teškim izborom, a vaš um bukvalno zatrpaju teskobe, osećanja i misli? Kako da filtrirate ovu mešavinu senzacija kako biste saznali šta intuicija pokušava da vam kaže?

"Otvorenost" ili "kompresija"?

Psihoterapeutkinja Caroline Donofrio dala je jednostavnu smernicu kroz jedno pitanje: "Da li se osećate intuiciju kao proširenje ili kao kompresiju?"

Kada kažemo "ekspanzija", to znači i nešto lako, istovremeno - vrlo moćno, uzbudljivo. To, na primer, može biti senzacija koja nastaje nakon dobrog vežbanja, kada se znojite u teretani i izađete na ulicu ispunjeni sjajnim raspoloženjem. Ili, kada radite ono što volite, zaboravljajući na sve na svetu. jedva čekate nešto da započnete ili uradite, onda postoji velika verovatnoća da osečate upravo ovo - "otvorenost".

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.