Istinita ljubavna priča koja je očarala ceo svet: njih je spojila sudbina, a on je uradio neđšto neverovatno zbog ljubavi (FOTO + VIDEO)

Životna priča kao sa filma - njihov susret je bio sudbonosan, a uprkos svim preprekama oni i dan danas uživaju u srećnom braku. Ljubavna priča koja će vas potpuno raznežiti...

U dalekim džunglama Indije Pradyumna Kumar Mahanandia je rođen u velikom siromaštvu i diskriminaciji. Njegova porodica pripadala je najnižoj klasi indijskog društva zvanoj "nedodirljivi". Ti ljudi su prezreni, izrabljivani i prisiljeni da rade poslove koje niko drugi ne želi. Malog Pradyumnu Kumara vršnjaci su izbegavali, maltretirali i gađali kamenjem. Kao i za većinu "nedodirljivih", za Pradyumnu Kumara bilo je vrlo malo nade da će umaknuti svojoj sudbini... Sve do jednoga dana...

Lokalna vidovnjakinja prorekla je da će se Pradyumna Kumar oženiti ženom iz daleke zemlje, da će ona biti rođena u horoskopskom znaku Bika, da će svirati flautu i posedovati šumu. Proročica mu je takođe rekla: "Sledi njene stope".

Potaknut ovim misterioznim proročanstvom, mladić je napustio svoje selo i otišao u Nju Delhi. Siromašan i sam, spavao je na autobuskim stanicama i u telefonskim govornicama. Da bi preživeo, slikao je portrete na ulici. Nadu mu je davalo jedino proročanstvo u koje je verovao. Dok je slikao, uvek je jednim okom posmatrao ljude na ulici, u nadi da će ugledati tajanstvenu ženu.

istinita-ljubavna-prica-koja-je-ocarala-ceo-svet-njih-je-spojila-sudbina-a-on-je-uradio-nedsto-neverovatno-zbog-ljubavi5

Jednog dana, 17. decembra 1975. godine ugledao je nepoznatu ženu u gomili na ulici, visoku i plavokosu. Kada mu je prišla, video je da ima izrazito plave oči. Srce mu je snažno zakucalo. "Osećao sam se kao da uopšte nemam težinu. Ne mogu rečima opisati taj osjećaj", kaže Pradyumna Kumar.

Nežnim glasom Šarlot ga je upitala da li bi mogao naslikati njen portret. On je pristao, ali je bio toliko nervozan da mu se tresla ruka u kojoj je držao četkicu, pa je zamolio da sutra dođe ponovo.

Cele noći mladić nije mogao spavati od uzbuđenja, pitajući se je li to zaista žena koju je proročica videla.

Šarlot se vratila iduće nedelje da Pradyumna Kumar naslika njen portret. Kada je sela, on je smogao hrabrosti da joj postavi nekoliko pitanja.

"Jeste li vi iz daleke zemlje?"
"Da, ja sam iz Švedske", odgovorila je Šarlot.
"U kojem ste horoskopskom znaku rođeni?"
"Ja sam Bik", odgovorila je i nasmejala se jer je sad i ona bila radoznala.
Pradyumna Kumar se pokušavao usredsrediti na slikanje, ali ruke su mu drhtale, a srce lupalo kao ludo.
"Svirate li flautu?"
"Da, sviram flautu i klavir", odgovorila je devojka i nasmešila se.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.